Αυτός με αμνησία. Αυτή φορτωμένη.

Το φοβερό παιδί του ισπανόφωνου κινηματογράφου, Εουχένιο Ντερμπέζ, συναντά την american sweetheart Άννα Φάρις σε μια απολαυστική αισθηματική κωμωδία που, αν και εμπνέεται από την κλασική ταινία του 1987, είναι πλήρως προσαρμοσμένη στη σημερινή πραγματικότητα.

Λίγα λόγια για την ταινία

Στην αξέχαστη ρομαντική κομεντί «Γυναίκα στη Θάλασσα», με την Γκόλντι Χόουν και τον Κερτ Ράσελ, μία κακομαθημένη πλούσια έπεφτε στη θάλασσα από το γιοτ της, πάθαινε αμνησία και έπεφτε στα «δίχτυα» ενός αγροίκου μαραγκού, που δεν είχε πληρώσει για τις υπηρεσίες του, ο οποίος, για να την εκδικηθεί, την έπειθε ότι ήταν η σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. Σ’ αυτό το σύγχρονο ριμέικ της, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Ο Εουχένιο Ντερμπέζ είναι ένας κακομαθημένος πλεϊμπόι, γόνος μιας εκ των πλουσιότερων οικογενειών του Μεξικού, που πέφτει στη θάλασσα από το γιοτ του και παθαίνει αμνησία. Η Άννα Φάρις, μια ανύπαντρη εργαζόμενη μητέρα στην οποία ο δύστροπος και αλαζόνας γόης χρωστά χρήματα, τον βρίσκει τυχαία και τον περιμαζεύει, μόνο για να τον πείσει ότι είναι ο άνδρας της και πατέρας των παιδιών της!

Το πρωταγωνιστικό δίδυμο

«Όταν έβλεπα την κλασική ταινία, ένα από τα πράγματα που λάτρεψα στην ερμηνεία της Γκόλντι Χόουν είναι ότι παρέμενε απίστευτα γοητευτική παρά το ότι υποδυόταν ένα φριχτό άτομο. Ήθελα να βρω έναν τρόπο να κάνω το ίδιο», σχολιάζει ο Εουχένιο Ντερμπέζ για τον ρόλο του κακομαθημένου Λεονάρντο που υποδύεται. Για εκείνον, ο συμπαραγωγός Μπένταζμιν Όντελ αναφέρει: «Είναι αδύνατον να μην αγαπήσεις τον Εουχένιο. Ανεξάρτητα από τον ρόλο που ερμηνεύει, έχει μια παιδική αθωότητα που δεν κρύβεται. Νομίζω ήρθε η ώρα να δει ο κόσμος ποιος είναι ο Εουχένιο». Δίπλα στον πολυσχιδή Ντερμπέζ βρίσκεται η Άννα Φάρις που αποτελεί την πλέον ταιριαστή επιλογή. Το «Ζευγάρι με το Ζόρι» σηματοδοτεί την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη μετά από αρκετά χρόνια στην τηλεόραση. «Λατρεύουμε την Άννα Φάρις!

Είναι μια από τις καλύτερες κωμικούς ηθοποιούς της Αμερικής. Έχει τη στόφα της σταρ αλλά την ίδια στιγμή μια απίστευτη διακριτικότητα. Είναι ευαίσθητη, εκκεντρική, ανθρώπινη και αληθινή. Η Άννα και η Γκόλντι μοιάζουν σε πολλά επίπεδα», δηλώνουν οι Φίσερ και Γκρίνμπεργκ.

Με τους σεναριογράφους της ταινίας συμφωνεί και ο Εουχένιο Ντερμπέζ. «Με το που συνάντησα την Άννα, κάναμε κλικ», παραδέχεται για τη χημεία που έχει με τη συμπρωταγωνίστριά του. «Συνέχεια κάνει αστεία, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι πολύ εύκολο να δουλεύεις μαζί της. Σε ταΐζει συνεχώς παράξενα φαγητά! Καμιά φορά απλώς παρακολουθούσα τι κάνει και διασκέδαζα. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Άννα είναι στην ταινία, άσε που μοιάζει με την Γκόλντι Χόουν!».

Στοιχεία για την ταινία:

Σκηνοθεσία: Ρομπ Γκρίνμπεργκ
Σενάριο: Μπομπ Φίσερ, Ρομπ Γκρίνμπεργκ
Παραγωγή: Εουχένιο Ντερμπέζ, Μπένταζμιν Όντελ, Μπομπ Φίσερ
Ηθοποιοί: Εουχένιο Ντερμπέζ, Άννα Φάρις, Εύα Λονγκόρια, Σούζι Κερτζ, Τζον Χάνα, Μελ Ροντρίγκεζ
Φωτογραφία: Μάικλ Μπάρετ
Μοντάζ: Λι Χάξαλ
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Μπρεντ Τόμας
Μουσική: Λιλ Γουόρκμαν
Διάρκεια: 112’
Διανομή: ΟDEON
Είδος: Κωμωδία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;