5 ταινίες του Ρόμπερτ Ντε Νίρο που πρέπει να δεις αν είσαι φαν!
Οι ταινίες του ηθοποιού που πρέπει να ξέρεις.

Οι ταινίες του Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι απλά υπέροχες!

Θες να δεις κάποιες ταινίες αλλά δε ξέρεις ποιος ηθοποιός θες να πρωταγωνιστεί; Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι ιδανικός για εσένα!

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι ένας ηθοποιός που έχει φανατικούς θαυμαστές, έχει απίστευτο ταλέντο και τον λατρεύουν είτε ερμηνεύει κωμικούς ρόλους είτε δραματικούς!

Αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να δεις!

1.Taxi Driver

Ο Τράβις, ένας μοναχικός και αντικοινωνικός άντρας, πρώην βετεράνος του Βιετνάμ που τώρα δουλεύει σαν ταξιτζής στην νυχτερινή βάρδια και περιπλανιέται στους βρώμικους δρόμους της Νέας Υόρκης, έρχεται σε επαφή καθημερινά με τον υπόκοσμο της πόλης. Γνωρίζει την Μπέτσι που δεν έχει καμία σχέση με όλα αυτά και εργάζεται στην καμπάνια ενός γερουσιαστή, αλλά η προσπάθεια του να την προσεγγίσει, αποτυγχάνει όταν στο πρώτο τους ραντεβού την πηγαίνει σε έναν κινηματογράφο ταινιών πορνό. Πραγματικά αηδιασμένος από το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζει, νιώθει πως κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για να «καθαρίσουν» οι δρόμοι και όταν γνωρίζει την Αϊρις, μια ανήλικη πόρνη, έρχεται στα άκρα!

2.The Intern

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ενσαρκώνει τον Μπεν Γουίτακερ, έναν 70χρονο χήρο, ο οποίος ανακαλύπτει ότι η σύνταξη δεν είναι αυτό που περίμενε. Δράττοντας την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι, βρίσκει δουλειά ως εκπαιδευόμενος σε μια ιστοσελίδα μόδας, την οποία έχει ιδρύσει και διευθύνει η Τζουλς Όστιν (Χάθαγουεϊ).

3.Meet the Parents

Όταν ο Γκρεγκ πήγε να ζητήσει σε γάμο την Τέρι, δεν μπορούσε να φανταστεί πως ο Τζακ Μπερνς, ο πατέρας της κοπέλας του, θα ήταν πρώην πράκτορας της CIA και θα είχε στην κατοχή του έναν ανιχνευτή ψεύδους. Στην προσπάθειά του να πάνε όλα καλά, ο Γκρεγκ θα καταφέρει τα χειρότερα. Ο «νόμος του Μέρφι» και ο υποψήφιος πεθερός του δεν θα του χαριστούν! Ο Τζακ τον περιεργάζεται με καχυποψία. Η ανάκριση μόλις έχει αρχίσει. Όμως, αυτός δεν θα το βάλει κάτω, θα τα δώσει όλα μέχρις εσχάτων και… όποιος αντέξει.

4.Analyze This

Ο Πωλ Βίτι, ένα από τα αφεντικά της Μαφίας, βρίσκεται κλεισμένος στις φυλακές Σινγκ Σινγκ για αρκετά χρόνια και πλησιάζει η αποφυλάκισή του. Κινδυνεύει όμως καθώς κάποιος θέλει να τον καθαρίσει. Έτσι υποκρίνεται πως έπαθε νευρική κρίση, πέφτοντας σε μεγάλης διάρκειας κατατονία. Ο πρώην ψυχίατρος του, ο Μπεν Σόμπελ, ενώ δυσκολεύεται να αποδεχτεί την απώλεια του πατέρα του, καλείται στις φυλακές για να εξετάσει τον Πωλ και προτείνει την αποφυλάκισή του. Ο Πωλ ενώ προσπαθεί να εργαστεί σε διάφορες δουλειές, τελικά επιστρέφει στην παρανομία και γίνεται αρχηγός του οργανωμένου εγκλήματος, επηρεάζοντας τόσο τη δική του ζωή όσο και εκείνη του Μπεν…

5.The Wizard of Lies

Το story βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, στη μεγαλύτερη ίσως απάτη στα πρόσφατα οικονομικά χρονικά, την οποία διέπραξε ο Μπέρνι Μάντοφ, μεγαλομέτοχος της ομώνυμης χρηματιστηριακής Βernard Μadoff Ιnvestment Securities, και αποκαλύφθηκε το 2008, οπότε και ο Μάντοφ καταδικάστηκε σε κάθειρξη 150 χρόνων.
Η απάτη αυτή προκάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ ζημίες 50 δισεκατομμυρίων σε μικροεπενδυτές και όχι μόνο, καθώς η απάτη -που ισχυρίστηκε ότι μόνος του έστησε ο «Μεσσίας της Wall Street»- η «πυραμιδική» αυτή κομπίνα, θεωρείται η μεγαλύτερη στα χρηματιστηριακά δεδομένα.

Δες και αυτό: 5 ταινίες του Gerald Butler που πρέπει να δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;