3 λόγοι για τους οποίους δε σε έχουν προσλάβει ακόμη στη δουλειά που θες!
Οι λόγοι που ίσως δεν έχεις σκεφτεί!

Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δεν έχει χτυπήσει ακόμη το τηλέφωνο σου!

Καθημερινά προσπαθείς να αυξήσεις το κυνήγι της αναζήτησης στον τομέα εργασίας αλλά αρχίζεις και αντιλαμβάνεσαι πως κάτι δεν πάει καλά;

Πάντως, πρέπει να ξέρεις πως επειδή κάποιος δε σε προσέλαβε στη δουλειά που ήθελες, δε σημαίνει πως δεν έχεις τα απαραίτητα προσόντα ή ότι δεν είσαι καλός. Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για τους οποίος κάποιος μπορεί να μη σου δώσει την ευκαιρία να δουλέψεις μαζί τους αλλά cheer up! Αυτοί θα χάσουν!

Μη σταματήσεις να ψάχνεις αυτό που θες και μη φοβάσαι να τολμήσεις διάφορα πράγματα. Ακόμη και ο τομέας εργασίας έχει κομμάτια που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα αλλιώς.

Τρεις λόγοι όμως που ίσως πρέπει να εξετάσεις, είναι οι παρακάτω και αυτοί προκύπτουν από μελέτες που έχουν γίνει!

Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι: 

1.Είσαι ικανός αλλά φαίνεται πως βαριέσαι! 

Αυτό προκύπτει από τη συνέντευξη που έδωσες. Συνήθως, από το άγχος μας δε μιλάμε πολύ και αφήνουμε τον άνθρωπο που μας κάλεσε να κάνει όλη τη συζήτηση αλλά αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να δείχνουμε πως έχουμε όρεξη και να μιλάμε μαζί του για να καταλάβει πως είμαστε κοινωνικοί.

2.Είσαι ικανός αλλά δε ξέρεις πως να φέρεις εις πέρας μια πετυχημένη συνέντευξη.

Για μια ακόμη φορά τα επικοινωνιακά σου skills σε έχουν «προδώσει». Ενώ στη ζωή σου είσαι εξαιρετικά κοινωνικός, στις συνεντεύξεις «κλείνεσαι» στο καβούκι σου. Διόρθωσε το και προσπάθησε να χαμογελάς περισσότερο!

3.Είσαι ικανός αλλά φαίνεσαι απεγνωσμένος.

Κανείς δεν κατάφερε να πετύχει με την πρώτη συνέντευξη που έκανε, και εννοείται πως θέλει και αυτό πρακτική. Απλά πρέπει να ξέρεις πως η αυτοπεποίθηση είναι το «κλειδί» που θα σε κάνει να «ανοίξεις» τις πόρτες για να βρεθείς στο περιβάλλον που θες να εργαστείς.

Δες και αυτό: 5 λόγοι για να βάλεις το κίτρινο χρώμα στη ζωή σου!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;