5 στόχοι που όλοι θέλουμε να πετύχουμε μέσα από τις σχέσεις μας!

Από Alexandra Katsampiri 30 Απριλίου 2018

Oι στόχοι που όλοι έχουμε σκεφτεί κάποια στιγμή!

Οι στόχοι που θέτουμε μέσα σε μια σχέση είναι άκρως σημαντική γιατί έτσι φανερώνουμε και τις προθέσεις μας για το μέλλον!

Όλοι όσοι είστε μέσα σε μια σχέση, καθημερινά «πιάνετε» τον εαυτό σας να κάνει όνειρα αλλά και να βάζει στόχους που αφορούν τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είναι δίπλα σας. Μη σας τρομάζει αυτό… Είναι λογικό!

Οι στόχοι που θέτεις μπορεί να είναι βραχυπρόθεσμοι ή μακροπρόθεσμοι, και να θες να τους μοιραστείς με τον σύντροφο σου, αλλά να φοβάσαι. Αυτό δε θα έπρεπε να σε φοβίζει και ίσως άμα συζητήσεις κάποια πράγματα να καταλάβεις και τις προθέσεις του άλλου.

Αυτοί είναι οι στόχοι που όλοι θέλουμε να πετύχουμε μέσα στις σχέσεις μας! 

1.Να γίνει ο καλύτερος σου φίλος.

Όλοι μας το θέλουμε αυτό. Να είναι ο σύντροφος μας, ο καλύτερος μας φίλος και να μοιραζόμαστε πολλά πράγματα από την καθημερινότητα μας αλλά και από τη ζωή μας, μαζί του. Απλά θέλει μια μικρή προσοχή γιατί κάποια πράγματα πρέπει να τα κρατάμε για εμάς.

2.Να παραμείνει ο ρομαντισμός.

Ο έρωτας είναι μια κατάσταση που πολλοί λένε πως φεύγει με τα χρόνια, αλλά όσο μπορείς πρέπει να τον διατηρήσεις και αυτό γίνεται μέσω του ρομαντισμού. Οι σχέσεις είναι μια full time job που άμα ξέρεις πως να τις χειριστείς, μπορούν να σε απογειώσουν.

3.Να έχετε το δικό σας κώδικα επικοινωνίας.

Πολλά ζευγάρια θέλουν να μιλούν μόνο με τα μάτια ή να έχουν κάποιους κώδικες που μόνο εκείνα γνωρίζουν!

4.Να ανακαλύψετε νέα πράγματα μαζί! 

Νέες περιπέτειες, νέα μέρη και νέες εμπειρίες που θα έχετε να θυμάστε για πάντα!

5.Να σέβεστε ο ένας τον άλλον.

Ο σεβασμός κερδίζεται και για αυτό πολλά ζευγάρια προσπαθούν να δώσουν βάση σε αυτό το κομμάτι, γιατί είναι πολύ σημαντικό!

Δες και αυτό: Με αυτούς τους τρόπους σου δείχνει πως σε ΘΕΛΕΙ χωρίς να στο πει!

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486