Θεωρίες συνομωσίας που αποδείχθηκαν αληθινές

Από neolaia.gr Team 28 Απριλίου 2018

Γάτες κατάσκοποι και άλλες τρελές θεωρίες συνωμοσίας που εν τέλει αποδείχθηκαν πέρα για πέρα αληθινές!

Acoustic-Kitty2

Πάντα υπήρχαν και υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας.

Μερικές τις διαβάζουμε και μας φαίνονται τρελές, άλλες θεωρούμε ότι έχουν κάποια βάση αλλά δεν αποδεικνύονται ποτέ και υπάρχουν αυτές που εν τέλει δεν ήταν μόνο θεωρίες συνομωσίας αλλά κάτι παραπάνω!

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α εκπαίδευσε γάτες για να κατασκοπεύουν τη Ρωσία.

Ήταν μια από τις μεγαλύτερες θεωρίες συνομωσίας τη δεκαετία του ’60 που εν τέλει μετά από χρόνια αποδείχθηκε αληθινή. Η CIA παρουσίασε την «επιχείρηση ακουστική γάτα» όπου τοποθετούσαν ένα μικρόφωνο- πομπό σε γάτες με την ελπίδα ότι θα καθόντουσαν δίπλα σε ανθρώπους και θα μπορούσαν να ακούσουν τις συνομιλίες τους.

 

Η κυβέρνηση των Η.Π.Α δηλητηρίαζε το αλκοόλ κατά τη διάρκεια της ποτοαπαγόρευσης.

Άλλη μια θεωρία συνωμοσίας που αποδείχθηκε πολύ αργότερα αληθινή. Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα από τα δηλητηριασμένα ποτά πέθαναν 10.000 άνθρωποι!

 

Η CIA έδινε στους Αμερικάνους LSD.

Κι όμως τη δεκαετία του ’50 η CIA όντως έδινε σε πράκτορες, στρατιώτες αλλά και σε αθώους πολίτες LSD με στόχο να αναπτύξει τους ορούς της αλήθειας ή τα «χάπια αμνησίας». Το project είχε την κωδική ονομασία «MKUltra» και φυσικά πολλοί οδηγήθηκαν στον θάνατο, αφού λάμβαναν LSD χωρίς να το γνωρίζουν.

Υπάρχει όντως η Περιοχή 51 (Area 51)

Εδώ και πολλά χρόνια μια από τις πιο γνωστές θεωρίες συνομωσίας όσον αφορά τους εξωγήινους είναι η ύπαρξη μιας περιοχής όπου η κυβέρνηση των Η.Π.Α τους μελετά και συγκεντρώνει στοιχεία τα οποία δε δημοσιεύει ποτέ.

Η θεωρία αυτή υπάρχει εδώ και δεκαετίες ωστόσο η CIA δημοσίευσε έγγραφα μόλις το 2013 όπου παραδέχεται ανοιχτά την ύπαρξη αυτής της περιοχής, υποστηρίζοντας ότι χρησιμοποιούταν ως χώρος για δοκιμές τεχνολογιών παρακολούθησης.

Δε μπορούμε να φανταστούμε τι άλλο θα μπορούσε να αποδειχθεί αληθινό σε λίγα χρόνια!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ