5 ταινίες για εσένα που έχεις μια μικρή αγάπη για τα βαμπίρ!
Ταινίες που θα βάλουν σε «σκοτεινό» mood!

Οι ταινίες αυτές είναι για όσους θαυμάζουν τα μυστήρια πλάσματα της νύχτας!

Είσαι από αυτούς που πάντα τους μάγευαν αυτά τα μυστήρια πλάσματα της νύχτας; Ή μήπως σου αρέσει το splatter;

Ετοίμασε ποπ κορν άραξε στον καναπέ και ετοιμάσου να δεις τις παρακάτω ταινίες!

1.Interview with the Vampire

Ένας βρικόλακας, ο Louis (Brad Pitt), διηγείται σ`έναν νεαρό δημοσιογράφο την ιστορία της ζωής του ενώ ταυτόχρονα περιγράφει την περίεργη φύση του.
Του εξιστορεί πως σε μια περίοδο όπου η απελπισία και οι τύψεις κυρίεψαν τη ζωή του συνάντησε τον βρικόλακα Lestat (Tom Cruise) ο οποίος του πρόσφερε την καταραμένη αθανασία. Μαζί άρχισαν το ταξίδι της ατελείωτης νύχτας και της αιώνιας ζωής.Από τη Λουϊζιάνα του 1791 θα ταξιδέψουν στη Νέα Ορλεάνη. Ο Louis δυσανασχετεί και θέλει ν`απαρνηθεί τη νέα του φύση.

2.Blade

Ο Μπλέιντ, μισός άνθρωπος και μισός βρικόλακας, έχει αφιερώσει τη ζωή του στην εξόντωση των νεκροζώντανων. Η μητέρα του έπεσε θύμα βαμπίρ λίγο πριν τον φέρει στον κόσμο, ο Μπλέιντ πολεμά μέχρι να εξοντώσει και τον τελευταίο βρικόλακα. Κατ αυτόν τον τρόπο όμως μάχεται και την ίδια του τη φύση όντας ένα υβρίδιο νεκροζώντανου χωρίς παρόν και μέλλον.

3.Queen of the Damned

Ο Λεστάτ, ο θρυλικός βρικόλακας, σηκώνεται από τον τάφο του για να ανακαλύψει ότι ο κόσμος έχει αλλάξει. Θέλοντας να ξεφύγει από τις σκιές, που ανάμεσά τους για αιώνες περιπλανήθηκε, και να ζήσει ανάμεσα σε θνητούς, μεταμορφώνεται σε Ροκ Σταρ. Η γοητεία της μουσικής του ξυπνάει την Ακάσα (Αλάια), μητέρα όλων των βρικολάκων, η οποία αναπαύεται εδώ και αιώνες στην κρύπτη της. Στο πρόσωπο του Λεστάτ, η Βασίλισσα, βλέπει το ιδανικό της ταίρι, σύντροφο στην προσπάθειά της να μετατρέψει τη Γη σε φλεγόμενη Κόλαση.

4.Dracula Untold

Είμαστε στο 1462. Η Τρανσυλβανία απολαμβάνει παρατεταμένη περίοδο ειρήνης υπό τη βασιλεία του Βλαντ ΙΙΙ και της συζύγου του, Μιρένα, οι οποίοι μεριμνούν ώστε οι υπήκοοί τους να ζουν προστατευμένοι από τους εχθρούς και ειδικότερα τους Τούρκους που επεκτείνονταν επικίνδυνα, κατακτώντας όποια εδάφη έβρισκαν στο πέρασμά τους. Όταν ο Σουλτάνος Μεμέτ ο ΙΙ απαιτεί 100 παιδιά για το στρατό των γενιτσάρων του, ο Βλαντ καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει το παράδειγμα του πατέρα του και να παραδώσει το γιο του στο σουλτάνο ή αν θα απευθυνθεί σε ένα τέρας, ώστε να νικήσει τους Τούρκους, χάνοντας όμως την ψυχή του.

5.Daybreakers

Το 2017, ένας ιός έχει μεταμορφώσει τους ανθρώπους σε βρικόλακες. Καθώς, όμως, οι βρικόλακες πληθαίνουν, οι προμήθειες σε αίμα όλο και λιγοστεύουν. Η νέα φυλή θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, ενώ την ίδια στιγμή ένας ερευνητής δουλεύει με μια ομάδα βρικολάκων με σκοπό να σώσει την ανθρωπότητα.Όχι, δεν έχουμε ακόμα μια βρικολακίσια παραλλαγή με μόνο γνώμονα το θέαμα. Ευτυχώς, γιατί είχε καταντήσει ασύστολη η υποστολή του βαμπιρικού μύθου. Πρόκειται για μια παραβολή πάνω στο σημερινό σύστημα που διοικεί τα πάντα κι αν την φιλοσοφήσεις ως πρόταση, έχεις μόνο κέρδος. Η ταινία, δηλαδή, είναι ένα αριστούργημα τρόμου; Ούτε από απόσταση! Υπάρχουν τρομερά μειονεκτήματα που εξαντλούν την όλη παραβολή μέσα σε ένα αρχικό πεντάλεπτο ταινίας (με μια μικρή βοήθεια από το φινάλε) και κάνουν όλη την υπόλοιπη απλά ανεκτή. Είναι, ακόμα απλούστερα, ένα πιο σοβαρά γυρισμένο Demolition Man…

Δες και αυτό: 5 ταινίες για εσένα που είσαι μεγάλος θαυμαστής του Christian Bale

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;