5 ταινίες για εσένα που είσαι μεγάλος θαυμαστής του Christian Bale
Οι ταινίες αυτές είναι για εσένα !

Οι ταινίες του Christian Bale αξίζουν την προσοχή όλων!

Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες παραγωγές και το  ταλέντο του είναι μεγάλο!

Αν σήμερα δεν έχεις κάτι να κάνεις, και θες να χαλαρώσεις στο σπίτι, μπορείς κάλλιστα να δεις κάποιες ταινίες στις οποίες έχει παίξει ο Christian Bale!

Δες τις ταινίες: 

1.American Psycho

Στα χρόνια της δόξας του γιαπισμού, τα 1980, ένας Νεοϋορκέζος χρηματιστής, ο Πάτρικ Μπέιτμαν, αναλώνει τον εργένικο χρόνο του ανάμεσα σε δουλειά, επίδειξη των αρετών του στους συναδέλφους κι αγοραίο σεξ. Πίσω, όμως, από αυτό το σεβαστό για την κοινωνία προσωπείο κρύβεται ένας ψυχοπαθής δολοφόνος που αρέσκεται σε φρικτούς φόνους και κανιβαλισμό των θυμάτων του. Αλήθεια ή όλα αυτά αποτελούν τμήμα της καταπιεσμένης του φαντασίωσης;

2.The Machinist

Ο Τrevor Reznik, ένας εργάτης σε μηχανουργείο, άυπνος για ένα χρόνο, προκαλεί ένα εργασιακό ατύχημα, απομονώνεται από τους υπόλοιπους ενώ παράλληλα, κάποιες περίεργες ανακαλύψεις του τον πείθουν ότι είναι θύμα μιας μυστηριώδους συνωμοσίας.

3.The Dark Knight

Με τη βοήθεια του Jim Gordon και τον εισαγγελέα της Gotham Harvey Dent, ο Batman θα προσπαθήσει να πατάξει κάθε εγκληματική οργάνωση που δρα στους δρόμους της πόλης. Η συνεργασία θα αποδειχτεί αποτελεσματική, αν και σύντομα οι τρεις τους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το χάος που θα δημιουργήσει ο ραδιούργος εγκληματίας, γνωστός στους πολίτες με το παρατσούκλι “Joker”.

4.The Prestige

Η παράξενη ιστορία του The Prestige ακολουθεί την μακροχρόνια επαγγελματική έχθρα δύο φιλόδοξων ταχυδακτυλουργών του αριστοκρατικού Great Danton και του λαϊκού The professor η οποία ξεκινά από ένα ατύχημα και φουντώνει σε έναν αδυσώπητο αγώνα μέχρι θανάτου. Η κόντρα των δύο αντρών παρασύρει στο διάβα της τους αγαπημένους τους συνεργάτες όπως τον Cutter και καταστρέφει την οικογενειακή ευτυχία και των δύο. Τα πράγματα όμως μοιάζουν να φτάνουν στο απροχώρητο μετά την επιτυχία του τελευταίου τρυκ του Danton, το οποίο κατόρθωσε με την βοήθεια του διάσημου φυσικού Nikola Tesla…

5.The Dark Knight Rises

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε που ο Μπάτμαν εξαφανίστηκε μέσα στη νύχτα. Στη συνείδηση του κόσμου θεωρήθηκε από ήρωας, φυγάς. Έχοντας κατηγορηθεί για τον θάνατο του εισαγγελέα Χάρβεϊ Ντεντ, ο Σκοτεινός Ιππότης θυσίασε τα πάντα για ότι ο ίδιος κι ο επίτροπος Γκόρντον ήλπιζαν ότι ήταν καλύτερο για το κοινό καλό. Για ένα διάστημα, η εγκληματική δραστηριότητα μειώθηκε δραστικά στη Γκόθαμ Σίτι και πολλοί πίστεψαν ότι αυτό οφειλόταν στον νόμο που είχε εισάγει ο Ντεντ. Όμως, όλα θ’ αλλάξουν με την άφιξη μιας παμπόνηρης διαρρήκτη, η οποία διαθέτει μυστηριώδη ατζέντα. Πολύ πιο επικίνδυνη, όμως, είναι η εμφάνιση του Μπέιν, ενός τρομοκράτη του οποίου τα αδίστακτα σχέδια για τη Γκόθαμ ωθούν τον Μπρους να βγει από την αυτοεξορία του. Αλλά ακόμα κι όταν φορέσει και πάλι τη στολή του, ο Μπάτμαν ίσως να μην καταφέρει να τον σταματήσει.

Δες και αυτό: 4 ταινίες για εσένα που θες να γίνεις μέλος της βασιλικής οικογένειας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;