Τι ρολόι να πάρεις ανάλογα με το ζώδιό σου;
Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του βασικά χαρακτηριστικά και πολλές φορές σε αυτά τα χαρακτηριστικά βασίζονται οι περισσότερες αγορές του καθενός μας!

Από το χρώμα, το ύφος, την πρακτικότητα, το design, την ευκολία! Όλες οι επιλογές μας βασίζονται στον χαρακτήρα μας και άλλο τόσο στο ζώδιό μας! Τι ρολόι θα διάλεγε άραγε ο καθένας από εμάς με βάση το ζώδιό του; Πάμε να δούμε!

Αν είσαι Κριός ή Τοξότης το ρολόι που ταιριάζει σε σένα είναι το ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ SMARTWATCH, το οποίο είναι ιδανικό για άθληση ακόμα και κάτω από το νερό. Εσύ ο Κριός με τον δυναμισμό και τον αυθορμητισμό σου αλλά και εσύ Τοξότη που είσαι περιπετειώδες, ανήσυχο και ανεξάρτητο πλάσμα αυτό είναι το ρολόι που σου ταιριάζει εδώ!

Αν είσαι Δίδυμος ή Αιγόκερως το SMARTWATCH FANCY είναι αυτό που θα σε εντυπωσιάσει. Το καλό είναι ότι μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα αλλά και σε σύνδεση με το κινητό. Παίρνει κάρτα sim, έχει κάμερα και είναι και αδιάβροχο! Δίδυμε με την αστάθεια στις απόψεις σου αλλά και την τρομερή σου εξυπνάδα και Αιγόκερε με την φιλοδοξία και την μεγαλεπηβολή σου κανένα ρολόι δεν θα σας εκφράζει καλύτερα! Θα το βρείτε εδώ!

Αν είσαι Καρκίνος με το υγρό και γεμάτο συναίσθημα βλέμμα σου, ή Ιχθύς με το ευαίσθητο, ονειροπόλο και πολύ συναισθηματικό χαμόγελο, θέλεις κάτι ρομαντικό, κάτι που θα πραγματοποιήσει αυτά που προστάζει η καρδιά σου! Αυτό που ψάχνεις είναι ένα ρολόι που θα εκφράζει την σταθερότητα σου αλλά και τον συναισθηματισμό σου και αυτό δεν μπορείς να το βρεις πουθενά αλλού, πέρα από όλη τη σειρά ξύλινων ρολογιών ZIRRO. Δες όλη τη συλλογή εδώ!

Αν είσαι Ταύρος σε διακρίνει η ηρεμία, η χαλαρότητα αλλά και η ανεξάντλητη επιμονή σου και όλα αυτά σε συνδυασμό με την απίστευτη κομψότητα, άνεση και ομορφιά σου! Έχοντας λοιπόν μία τάση στους «κλασσικούς» τόνους έχω να προτείνω το SMARTWATCH SQUARE 11, ένα smart watch με κλασσικό σχεδιασμό που μπορείς να δεις εδώ!

Αν είσαι Λέων ή Σκορπιός οι απαιτήσεις πολλαπλασιάζονται! Για σένα Λέων με τη μία λαμπερή και άκρως δυναμική προσωπικότητα και για σένα Σκορπιέ με το διαπεραστικό μαγνητικό βλέμμα που σε κάνει αξιοπρόσεκτο, υπάρχει μόνο ένα ρολόι που μπορείς να φορέσεις! SMARTWATCH KING, με πλήρη αυτονομία και άπειρες λειτουργίες. Ένα ρολόι που ξεχωρίζει, μπορείς να το δεις εδώ!

Αν είσαι Παρθένος δηλαδή λεπτολόγος, ήσυχος και απαιτητικός, το ρολόι που σου ταιριάζει γάντι είναι το ΡΟΛΟΙ SMART HEALTH! Μικρό, ελαφρύ και απόλυτα ιδανικό για άθληση ώστε όλα να είναι οργανωμένα και ωραία! Δες το εδώ!

Αν είσαι Ζυγός δηλαδή ένα γλυκύτατο, ευγενέστατο άτομο που κερδίζεις τους γύρω σου απευθείας με το ζεστό σου χαμόγελο τότε χρειάζεσαι ένα ρολόι μοναδικό, ξεχωριστό και ευχάριστο! SMARTWATCH KW88 είναι το ρολόι για σένα, με πλήρη αυτονομία και λειτουργία σαν κινητό! Αγόρασέ το εδώ!

Αν είσαι Υδροχόος τι να πει κανείς! Δύσκολος, αντισυμβατικός, με αντικομφορμιστική και επαναστατική προσωπικότητα. Έψαξα παντού γιατί τίποτα συνηθισμένο δεν σε ικανοποιεί! Και για σένα φίλε μου έχω τη λύση! ΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ που έχουν λίγοι και προνομιούχοι! Καντράν από μάρμαρο ή γρασίδι ακόμα και ξύλο. Δες εδώ όλα τα σχέδια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;