12 ατάκες αγαπημένων ριάλιτι για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι! (video)
Ατάκες που «έμειναν» μέχρι σήμερα και θα συνεχίσουν να υπάρχουν!

Ατάκες ανεπανάληπτες!

Η ελληνική τηλεόραση έχει χαρίσει «μεγάλες» στιγμές στους τηλεθεατές έχοντας «αφήσει» εποχή με κάποια προγράμματα μέσα από τα οποία ακούσαμε ατάκες που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα!

Ατάκες γεμάτες ειρωνεία, γέλιο, χαρά, αφέλεια! Ατάκες που έγιναν viral και τις χρησιμοποιούμε σε κάποιες από τις συζητήσεις μας!

Οι παλιοί θυμούνται και γελάνε ενώ οι νέοι μαθαίνουν πως το σωστό, το πρόστυχο ριάλιτι θέλει την ατάκα του αλλά και την κατάλληλη περσόνα που θα την πει!

1 Άσπα Τσίνα

Το κορίτσι του Fame Story κατάφερε να γίνει γνωστό μέσα από το ριάλιτι για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του και μια ατάκα : «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου…»! Έπος! Αν κάποιος σε έχει νευριάσει και θες να τον κάνεις ακόμη πιο τούρμπο, αυτή η ατάκα είναι ιδανική!

2.Νίκος Μουρατίδης

Ανυπέρβλητος! Η ατάκα «Σκάσε ηλίθια», όταν ήταν κριτής στην εκπομπή Fame Story, στον Μάρκελλο Νύκτα, έχει αφήσει εποχή! Ξαφνικά, καθώς μιλούσαν για leather και για τον Bob Marley, ακούστηκε η ατάκα και το κοινό ενθουσιάστηκε!

3.Παναγιώτης Χατζηστεφάνου

Οι ατάκες του είχαν γίνει «καραμέλα» για κάθε θεατή που παρακολουθούσε το Fane Story!  «Λευτεριά στην Τσετσενία » και «Βλάχα, Βλαχάρα…» στη Δάφνη Μπόκοτα είναι οι ατάκες που μας τον θυμίζουν ακόμη και σήμερα!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1