5 ταινίες που πρέπει να δεις αν είσαι «κολλημένος» με τη Charlize Theron!
Οι ταινίες της ηθοποιού που θες να δεις!

Αυτές είναι οι ταινίες με τις οποίες θα φας κόλλημα αν σου αρέσει η Charlize Theron!

Η Charlize Theron είναι μια από τις ομορφότερες ηθοποιούς που βρίσκονται στο Χόλυγουντ και το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητο!

Αν σήμερα αράξεις σπίτι και θες να κάνεις κάτι μπορείς να δεις αυτές τις ταινίες!

1.Monster

Η Aileen Wuornos, αποτελεί έναν αληθινό θρύλο στο hall of fame των αμερικάνων serial killers, όντας η πρώτη από τις λίγες γυναίκες που κατόρθωσε να αφήσει τη δική της γραμμή αίματος στην μακρά ιστορία των κατά συρροή δολοφόνων.Μέσα σε δύο χρόνια, 1989 – 1990, κατόρθωσε να σπείρει τον τρόμο στην πολιτεία της Φλόριντα σκοτώνοντας οχτώ άντρες στους αυτοκινητόδρομους όπου εκπορνευόταν. Μετά τη σύλληψή της και πριν την εκτέλεσή της, το2002, έζησε δώδεκα χρόνια στην φυλακή. Η ταινία αφορά στην ιστορία της και την ιστορία της γυναίκας που την ερωτεύτηκε και αυτοκαταστράφηκε από τον έρωτά της για την παράφρονα εγκληματία.

2.Atomic Blonde

Βερολίνο, αυγές της πτώσης του τοίχους. Η Λορέιν Μπρότον, μια από τις πλέον δυναμικές κατασκόπους της βρετανικής MI6, τοποθετείται στη γερμανική πρωτεύουσα για να εξολοθρεύσει το αδίστακτο κύκλωμα κατασκοπίας που μόλις σκότωσε έναν πράκτορα για άγνωστα αίτια. Εκεί θα συνεργαστεί με τον τομεάρχη Ντέιβιντ Πέρσιβαλ και οι δυο τους θα σχηματίσουν μια δύσβατη συμμαχία, εξαπολύοντας όλες τις ικανότατες τους ενάντια σε μια απειλή από την οποία κινδυνεύει ολόκληρο το δίκτυο πρακτόρων του δυτικού κόσμου.

3.Sweet November

Η Σάρα Ντίβερ έχει μια αποστολή κάθε μήνα: Ξεκινάει μια καινούρια ερωτική σχέση και βοηθάει τον κάθε της νέο σύντροφο, να γίνει ένας… καλύτερος άνθρωπος ! Κάθε μήνα, μια νέα αρχή, μια νέα προσπάθεια… Ο Νοέμβρης φθάνει και είναι η σειρά του Νέλσον Μος να υποκύψει στη γοητεία της Σάρα. Εκείνος πάλι, την ερωτεύεται παράφορα και κάνει ότι είναι δυνατόν, για να κρατήσει αυτή τη σχέση… Έτσι όμως, το σχέδιο της Σάρα, πίσω από το οποίο υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μυστικό, καταστρέφεται…

4.The Italian Job

Ο Τσάρλι και η συμμορία του οργάνωσαν και εκτέλεσαν μια εντυπωσιακή ληστεία χρυσού από ένα καλό φρουρούμενο αρχοντικό στη Βενετία. Το μόνο που δεν υπολόγισαν ήταν η προδοσία ενός μέλους από την ομάδα τους. Με την βοήθεια της Στέλλας, ειδικής στο άνοιγμα χρηματοκιβωτίων, ακολουθούν τον προδότη στην Καλιφόρνια και είναι αποφασισμένοι να πάρουν όχι μόνο εκδίκηση αλλά και το μερίδιο χρυσού που τους αντιστοιχεί. Επεμβαίνοντας στο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, δημιουργούν το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό χάος στην ιστορία της πόλης και προσπαθούν να διαφύγουν τη σύλληψη, οδηγώντας τα θρυλικά Mini Cooper.

5.Dark Places

Σε μια αγροτική κοινότητα του Κάνσας, η Λίμπι Ντέι είναι η μόνη που επέζησε από τη σφαγή που αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας και των αδελφών της. Πιστεύοντας ότι το κακό προήλθε από κάποια σατανιστική κάστα, η Λίμπι καταθέτει στο δικαστήριο ενάντια στον αδελφό της. 25 χρόνια μετά, οι μνήμες του γεγονότος ακόμα τη στοιχειώνουν, όταν γνωρίζει μια ομάδα ερευνητών με το όνομα «The Kill Club». Η ομάδα ξεκινάει μια δική της έρευνα πάνω στο θέμα, πιστεύοντας ότι ο αδελφός της Λίμπι είναι αθώος. Τώρα, η Λίμπι πρέπει να επαναφέρει στη ζωή ξανά όλα αυτά που έζησε, αλλά και να μάθει ότι όλα όσα νόμιζε για αλήθεια, ίσως έχουν μια άλλη όψη.

Δες και αυτό: 5 ταινίες του Αλ Πατσίνο που αξίζει να δεις!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;