Δεν είπε ΠΟΤΕ κανείς όχι στα Διπλογεμιστά Παπαδοπούλου!
Ακούς ατάκες που δεν είπε ποτέ κανείς; Λογικό, αφού η νέα καμπάνια των αγαπημένων μας 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου είναι στον αέρα με 3 ανατρεπτικά και απολαυστικά τηλεοπτικά spots.

Στις 3 ταινίες παρακολουθούμε τους νεαρούς πρωταγωνιστές να δυσανασχετούν με τη διπλή γέμιση των 2πλοΓεμιστών, φέρνοντας την ανατροπή στο τέλος και προκαλώντας την έκπληξη του θεατή με το άμεσο και ευρηματικό μήνυμα «Δεν είπε ποτέ κανείς». Γιατί κανείς δεν λέει όχι στη διπλή γέμιση και διπλή απόλαυση των 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου!

Στο πλαίσιο λοιπόν της καμπάνιας “Δεν είπε ποτέ κανείς”, τα 2πλοΓεμιστά Παπαδοπούλου σου δίνουν την ευκαιρία να πεις και εσύ τι δεν θα έλεγες ποτέ! Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στο www.potekaneis.gr, να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό των 2πλοΓεμιστών συμπληρώνοντας την δική σου ατάκα και να μπεις στην εβδομαδιαία κλήρωση για να κερδίσεις απίστευτα δώρα!

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ… συντονίσου στο Facebook page του Mad TV , παρακολούθησε το πρώτο MAD Facebook Live τηλεπαιχνίδι βασισμένο στη νέα καμπάνια των 2πλοΓεμιστών Παπαδοπούλου, κάνε comment κάτω από το live και διεκδίκησε συσκευασίες 2πλοΓεμιστών. Η Ελένη Βουλγαράκη μαζί με τον youtuber Noz σε καλούν να διασκεδάσεις μαζί με τα 2πλοΓεμιστά, με γρήγορα και διασκεδαστικά quiz.

Δεν είπε ποτέ κανείς όχι στα 2πλοΓεμιστά Παπαδοπούλου και σε όλα αυτά που μας γεμίζουν!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;