5 ταινίες βγαλμένες από παραμύθια που θα σε «μαγέψουν»!
Οι ταινίες αυτές θα σε κάνουν να πιστέψεις και πάλι στα παραμύθια!

Οι ταινίες μπορούν να γίνουν η απόλυτη συντροφιά!

Τα παραμύθια έχουν οπτικοποιηθεί και διάφορες ιστορίες που διαβάζαμε όταν ήμασταν μικρά παιδιά έχουν πάρει σάρκα και οστά στη μεγάλη οθόνη!

Αυτές είναι οι ταινίες βγαλμένες από παραμύθια που θα σε μαγέψουν!

1.Stardust

Μια επική ερωτική ιστορία φαντασίας και περιπέτειας… Σε ένα ήρεμο χωριό της Αγγλίας, ο νεαρός Τρίσταν, προσπαθώντας να κερδίσει την καρδιά της πανέμορφης Βικτόρια, ξεκινά ένα ταξίδι πέρα από τα τείχη του χωριού του προκειμένου να βρει και να της φέρει ένα πεφταστέρι. Αναζητώντας όμως το πεφταστέρι, ο Τρίσταν γνωρίζει τον έρωτα και την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο του ίδιου του διάττοντος αστέρα, που έχει την όψη μιας πανέμορφης γυναίκας! Η επιστροφή όμως των δύο νέων στο χωριό δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς την καρδιά του αστεριού τη διεκδικούν πολλοί… Έτσι, μεταξύ άλλων, καταδιώκονται από μάγισσες και απάγονται από πειρατές σε μια προσπάθεια να μείνουν ζωντανοί… Ο έρωτας που γεννιέται αλλά και η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Τρίσταν περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα…

2.Beauty and the Beast


Η «Πεντάμορφη και το Τέρας» ακολουθεί το υπέροχο ταξίδι της Μπελ, μιας πανέμορφης και ανεξάρτητης νεαρής κοπέλας, που φυλακίζεται από ένα Τέρας στο κάστρο του.
Παρά τους φόβους της, γίνεται φίλη με τα μαγεμένα πράγματα που ζουν στο κάστρο και μαθαίνει πώς να κοιτά πίσω από την απόκοσμη παρουσία του Τέρατος, ανακαλύπτοντας την ευγενική καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του.

3.Maleficent

Η Μαλέφισεντ, μια όμορφη και αγνή κοπέλα, ζει μια ιδεατή ζωή στο φιλειρηνικό βασίλειο του δάσους. Μια ημέρα, όμως, ένας εισβολέας στρατός απειλεί την αρμονία στη χώρα. Η Μαλέφισεντ αποδεικνύεται πως είναι ο υπέρμαχος των συμπολιτών της, αλλά προδίδεται και η αγνή της καρδιά μετατρέπεται σε πέτρα. Οργισμένη για εκδίκηση, ακολουθάει μια επική μάχη με τον διάδοχο του εισβολέα βασιλιά και καταριέται τη νεογέννητη κόρη του, Ορόρα. Καθώς η Ορόρα μεγαλώνει, η Μαλέφισεντ συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα αυτή κρατάει το κλειδί για μια νέα εποχή ειρήνης στο βασίλειο και ίσως στην ευτυχία της ίδιας της Μαλέφισεντ.

4.Snow White and the Huntsman

Πριν χρόνια, η εκθαμβωτική Βασίλισσα Ραβένα σκότωσε το Βασιλιά την πρώτη νύχτα του γάμου τους. Τώρα χρειάζεται μια αγνή καρδιά για να καταφέρει να διατηρήσει την ομορφιά της, αλλά και τη δύναμή της. Και η μοναδική που υπάρχει είναι η καρδιά της, φυλακισμένης στο κάστρο χρόνια, κόρης του βασιλιά. Το νεαρό κορίτσι καταφέρνει να δραπετεύσει και αναζητά καταφύγιο στο Σκοτεινό Δάσος, που είναι γεμάτο με επικίνδυνα φυτά και δηλητηριώδη ζώα. Η Βασίλισσα στέλνει στο κατόπι της τον μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να επιβιώσει στο Δάσος: ένα θλιμμένο Κυνηγό.

5.Alice in Wonderland

Η Αλίκη σήμερα 19 ετών,επιστρέφει στον φανταστικό κόσμο που βρέθηκε για πρώτη φορά όταν ήταν μικρό παιδί και ξεκινά το ταξίδι της για να ανακαλύψει το αληθινό πεπρωμένο της.Η Χώρα των θαυμάτων είναι ένας κόσμος πέρα απο την φαντασία σας και σε αντίθεση με οτιδήποτε έχετε δει μέχρι σήμερα.Οι χαρακτήρες που έχετε αγαπήσει έρχονται στη ζωή πιο εντυπωσιακοί και πολύχρωμοι απο ποτέ!Η θριαμβευτική αυτή κινηματογραφική εμπειρία είναι ασύλληπτη για τα μάτια σας και θα αιχμαλωτίσει το κοινό όλων των μεγεθών.

Δες και αυτό: 6 ταινίες θρίλερ που πρέπει να δεις αν σου έχουν «ξεφύγει»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;