Έναρξη εγγραφών στο Gillette Unitennis 2018
Tο τένις είναι ένα από τα αγαπημένα αθλήματα / χόμπυ των φοιτητών. Η μεγαλύτερη διοργάνωση του φοιτητικού αθλητισμού στην Ελλάδας ξεκινάει και πάλι τις εγγραφές της στο τένις λοιπόν και φυσικά αναφερόμαστε στο Gillette Unitennis 2018!

Αρκεί η φοιτητική ή σπουδαστική ιδιότητα για όποιον θέλει να συμμετάσχει σε μία από τις πιο άρτιες διοργανώσεις του χώρου που δίνει την δυνατότητα να διακριθούν και να διασκεδάσουν από κορυφαίοι αθλητές μέχρι εντελώς ερασιτέχνες και αρχάριοι του αθλήματος. Και ας μην ξεχνάμε πως η δωροθεσία είναι πάντα ένα από τα δυνατά όπλα της διοργάνωσης που επιφυλάσσει πλούσια και δυνατά δώρα για τους διακριθέντες κάθε χρόνο.

Και φέτος θα υπάρχει 2nd chance για όσους χάσουν στον πρώτο γύρο σε συνέχεια της επιτυχίας του περσινού μοντέλου. Συνεπώς όλοι θα παίξουν το λιγότερο δύο αγώνες.

Δηλώστε συμμετοχή ως τις 26 Απριλίου(Πέμπτη) στο 9ο Τουρνουά Τέννις Φοιτητών και Σπουδαστών, Gillette Unitennis 2018. Πληροφορίες και δηλώσεις μπορείτε να αναζητήσετε τηλεφωνικά στα τηλέφωνα 210 9515730 και 693 6030100.

Οι διαθέσιμες κατηγορίες είναι :

Μονό Ανδρών
Μονό Γυναικών
Διπλό Ανδρών
Διπλό Γυναικών
Διπλό Μικτό

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στο Δάσος Χαϊδαρίου, σε σκληρές επιφάνειες.

H Φοιτητική / σπουδαστική ιδιότητα είναι απαραίτητη καθώς για να συμμετάσχει ένας αθλητής πρέπει να έχει την ιδιότητα του φοιτητή ή σπουδαστή σε προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, σεμιναριακό κύκλο σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, ιδιωτικές σχολές και κολέγια, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών, φροντιστήρια κτλ.

Έναρξη για όλες τις κατηγορίες: 28 Απριλίου (Σάββατο) / Τελικοί διοργάνωσης: 9 Ιουνίου (Σάββατο).

H TRETORN αποτελεί και φέτος τον επίσημο χορηγό μπάλας στο Gillette Unitennis 2018. Η πιο αξιόπιστη και ποιοτική μπάλα τένις της ελληνικής αγοράς θα είναι στην διάθεση των παιχτών της διοργάνωσης.

Η συνεργασία με τo iyouth φυσικά συνεχίζεται φέτος στο πλαίσιο του Gillette Unileague και στο άθλημα του tennis, δίνοντας δυνατότητα για φοβερά πακέτα διακοπών για φοιτητών εντός και εκτός Ελλάδος!

Στο γενικότερο κλίμα της εποχής… το CU, ο αργυρός χορηγός της διοργάνωσης, έχει κάνει κατάληψη στο μυαλό των φοιτητών και συνεχίζει να τους τρελαίνει με τα πακέτα που τους δίνουν χιλιάδες λεπτά ομιλίας προς όλους.

Για 4η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες και τον κόσμο του UNI- Tennis σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τους παίχτες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;