4+1 ταινίες που πρέπει να δεις αν σου αρέσει η Cate Blanchett!
Οι ταινίες αυτές είναι ότι πρέπει για εσένα!

Αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να δεις!

Η Cate Blanchett είναι μια ηθοποιός που μετρά εκατομμύρια  θαυμαστές στον κόσμο και όσοι έχουν δει έστω και μαι ταινία της έχουν εντυπωσιαστεί από το ταλέντο της και τον τρόπο που υποδύεται κάθε ρόλο της!

Αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να δεις αν σου αρέσει η ηθοποιός!

1. Carol

Νέα Υόρκη, στις αρχές της δεκαετίας του ’50. Η Τερέζ Μπέλιβετ (Μάρα) εργάζεται σε ένα πολυκατάστημα του Μανχάταν και ονειρεύεται μια πιο συναρπαστική ζωή, όταν γνωρίζει την Κάρολ Άιρντ (Μπλάνσετ), μία γοητευτική γυναίκα παγιδευμένη σε έναν αποτυχημένο γάμο. Σύντομα, η αθώα πρώτη συνάντησή τους δίνει τη θέση της σε μια βαθύτερη σχέση. Όταν η σχέση της Κάρολ με την Τερέζ αποκαλύπτεται, ο σύζυγος της Κάρολ αντεπιτίθεται αμφισβητώντας την ικανότητά της ως μητέρας. Και καθώς η Κάρολ και η Τερέζ κάνουν την απόδρασή τους, αφήνοντας πίσω τη ζωή τους, μία αντιπαράθεση θα δοκιμάσει την εικόνα των δύο γυναικών για τις ίδιες, καθώς και την αφοσίωσή τους.

2.Elizabeth

Αγγλία 16ος αιώνας. Κάτω από τη βασιλεία της φανατικής καθολικής Μαρίας της Α’ η Αγγλία έχει μετατραπεί σε μια χώρα που παραπαίει ανάμεσα στην οικονομική και θρησκευτική αστάθεια., τον τρόμο και τις πολιτικές ίντριγκες . Λίγο πριν τον θάνατό της η βασίλισσα Μαρία , καταστρώνει τα σχέδιά της για να εκμηδενίσει τους προτεστάντες. Σε λίγες μέρες πεθαίνει και η αδελφή της Ελισάβετ , κληρονομεί το στέμμα μαζί με όλα τα προβλήματα της. Η επιστροφή από την εξορία του αγαπημένου της Ρόμπερτ είναι η μόνη ανακούφιση . Μοναδική ελπίδα για την χώρα είναι ένας γάμος με κάποιο ευρωπαίο βασιλιά . Όμως η καρδιά της Ελισάβετ είναι ακόμη δοσμένη στον Ρόμπερτ.

3.Blue Jasmine

Η Τζασμίν, πρώην σύζυγος χρηματιστή από το Μανχάταν, του Χαλ, μετακομίζει μετά από νευρική κρίση, με την ελπίδα αυτό να είναι μόνιμο, στο Σαν Φρανσίσκο για να μείνει στην αδελφή της, Τζίντζερ. Η στάση της απέναντι στη ζωή είναι υπεροπτική κι αυτό είναι κάτι που η Τζίντζερ απλά ανέχεται, αφού σέβεται τη σχέση που έχει με την αδελφή της. Η Τζασμίν πιάνει δουλειά ως ρεσεψιονίστρια οδοντογιατρού, ενώ παρακολουθεί και μαθήματα κομπιούτερ. Πάντα επικριτική, δεν αντέχει τον Τσίλι, τον φίλο της αδελφής της. Κι αυτό ενώ μάλλον ξεχνάει πως ήταν εν μέρει υπεύθυνη για τη διάλυση του γάμου της Τζίντζερ, ενθαρρύνοντας τους να επενδύσουν σε μία από τις χρηματιστικές απάτες του Χαλ.

4.The Curious Case of Benjamin Button

Ο Benjamin Button είναι ένας άντρας που γερνάει ανάποδα στο χρόνο, δηλαδή καθώς περνούν τα χρόνια δε γερνάει αλλά γίνεται πιο νέος. Παρόλο που αυτό αποτελεί ευχή για πολλούς ανθρώπους, ο Benjamin βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς η γυναίκα που ερωτεύτηκε γερνάει κανονικά.

+1.Truth

Η Μαίρη Μέιπς είναι μια δημοσιογράφος πεπεισμένη ότι ο Τζορτζ Μπους ήταν ανάμεσα σε πολλά ηχηρά ονόματα που πέτυχαν να αποφύγουν να πολεμήσουν για την πατρίδα τους στο Βιετνάμ. Ακολουθώντας μια πληροφορία που δίνει σαφείς ενδείξεις, η δυναμική ρεπόρτερ δημιουργεί μια ομάδα ατόμων που περιλαμβάνει μια καθηγήτρια δημοσιογραφίας, έναν άνεργο ερευνητή και έναν απόστρατο συνταγματάρχη των πεζοναυτών. Στόχος τους να βρουν αυτά τα στοιχεία που θα είναι ικανά να βγουν στον αέρα και να κάνουν πάταγο από την εκπομπή 60 Minutes.

Δες και αυτό: 5 ταινίες του Αλ Πατσίνο που αξίζει να δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;