6 τρόποι να μην μείνεις ποτέ από μπαταρία!
Τι να σου κάνει και το κινητό, με τόσα που θέλεις να ασχολείσαι ταυτόχρονα;

Θέλεις YouTube, θέλεις social media και Instastories που και εγώ δεν ξέρω πόση μπαταρία και MB καταναλώνουν! Τα θες όλα και απαιτείς από το κινητό σου να μην «ξεψυχήσει». Συγνώμη που σε στεναχωρώ, αλλά η ευχή αυτή μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο με τα παρακάτω:

POWER BANK 3 ΣΕ 1

Όχι, όχι δεν είναι η σφεντόνα που θυμάσαι από τα παιδικά σου χρόνια, αλλά ένα μοναδικό power bank που συνδυάζει φορτιστή αυτοκινήτου, power bank και φακό, σε μία μόνο κομψή συσκευή. Προλαβαίνεις, δεν προλαβαίνεις γιατί εξαντλείται άμεσα. Βρες το εδώ!

ΣΕΤ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤ/ΤΟ

Ένα καλώδιο, αλλά με δύο εξόδους για να φορτίζεις όλες τις συσκευές σου, περιέχει αυτό το πολύ χρήσιμο σετ! Και φυσικά πέρα από αυτά μια μαγνητική βάση κινητού για τον αεραγωγό αλλά και αντάπτορα διπλής φόρτισης για το αυτοκίνητο. Αγόρασέ το εδώ!

ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΔΙΠΛΗΣ USB ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Αλλά αν από όλο το σετ «ερωτεύτηκες» τον διπλό αντάπτορα αυτοκινήτου, μην παραπονιέσαι στον έχω και χώρια για να τον πάρεις και να φορτίζεις δύο συσκευές μέσα στο αυτοκίνητό σου! Βρες το εδώ!

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Εν έτη 2018 δεν νοείται να έχεις ακόμα το κλασικό απλό καλωδιάκι φόρτισης για το κινητό σου! Πάρε ένα μαγνητικό να απολαύσεις την ευκολία. Δες εδώ πώς θα το παραλάβεις!

ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ – QI ΣΥΣΤΗΜΑ

Η επανάσταση στη φόρτιση είναι αυτή η συσκευή! Απλά ακουμπάς το κινητό σου πάνω, και αυτό φορτίζει! Ακουμπάς – φορτίζει, σηκώνεις – σταματάει να φορτίζει, ακουμπάς – ξαναφορτίζει! Όσες φορές και να το δω, με εντυπωσιάζει. Αρκεί να έχει το κινητό σου την τεχνολογία QI. Εδώ θα το βρει!

ΔΕΚΤΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ

Τι; Δεν έχει το κινητό σου QI τεχνολογία και αγχώθηκες! Εδώ καλέ, παίρνεις αυτό το μαγικό δέκτη και καθάρισες! Και μετά ακουμπάς και… ΦΟΡΤΙΣΗ! Παρήγγειλέ τον εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;