Πόση δύναμη μπορεί να σου δώσει ένας έρωτας;

Από neolaia.gr Team 12 Απριλίου 2018

Η κάθε στιγμή στη ζωή μας είναι στιγματισμένη από έναν ήχο, μια μελωδία, μια μουσική που φτιάχνει το sountrack της καθημερινότητάς μας.

Ένα τραγούδι, ένας στίχος, μπορούν να περιγράφουν ορισμένες φορές τη διάθεσή σου και αυτά που αισθάνεσαι πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε λέξη. Νιώσε, μην νιώσεις, αγάπα, μην αγαπήσεις, τρέξε, μην τρέξεις, αφιερώσου, αδιαφόρησε, όλα προστακτική, αλλά η μουσική τα κάνει να ακούγονται τόσο εύκολα και απλά που εσύ ξεχνάς ότι πρέπει και να τα εφαρμόσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι οι σημαντικότερες αναμνήσεις μας συνοδεύονται πάντα από ένα τραγούδι. Αν δεν υπήρχε η μουσική θα είχες σίγουρα ξεχάσει πολλές στιγμές στη ζωή σου, θα αδυνατούσες να σκεφτείς ένα λόγο να τις αναβιώσεις στο μυαλό σου. Σκέψου, όλα όσα θυμάσαι και σε κάνουν να χαμογελάς ή ακόμα και να δυσανασχετείς και να στεναχωριέσαι, δεν τα θυμάσαι εκείνη τη στιγμή που ακούς το τραγούδι με το οποίο έντυσες την ανάμνηση αυτή;

Είναι εντυπωσιακό πως μια ταινία μπορεί να σου δείξει πως ο αγνός έρωτας μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Για την Κέιτι και τον Τσάρλι η δύναμη της θέλησης και του έρωτα τους τούς συντροφεύει όσο ζουν τα δικά τους όνειρα κάτω από τα αστέρια του ουρανού. Οι νύχτες του καλοκαιριού τούς ανήκουν μέχρι να… λάμψει ο ήλιος του μεσονυχτίου.
«Ο Ήλιος του Μεσονυχτίου» προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους από την ODEON.

Μάθε περισσότερα για την ταινία εδώ!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486