5 ταινίες του Αλ Πατσίνο που αξίζει να δεις!
Οι ταινίες του Αλ Πατσίνο είναι διαχρονικές!

Οι ταινίες του Αλ Πατσίνο που πρέπει να ξέρεις!

Αγαπημένος ηθοποιός του Χόλυγουντ ο ΑΛ Πατσίνο, οποίος μας έχει χαρίσει εξαιρετικές ερμηνείες μέσα από ρόλους που ίσως να ήταν τελείως διαφορετικοί αν τους είχαν υποδυθεί άλλοι σε ταινίες!

Αν σου αρέσει ο Αλ Πατσίνο τότε πρέπει να δεις αυτές τις ταινίες, και φυσικά να δεις τον «Νονό» αν δεν τον έχεις δει!

1.Scarface

Ο Tony Montana είναι ένας ακόμα λαθρομετανάστης, που αναζητά το “Αμερικάνικο Όνειρο”. Αφού περάσει από όλα απαραίτητα στάδια του εξευτελισμού και της απόλυτης ενδείας, θα αρπάξει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται και τόσο καιρό περιμένει για μια καλύτερη ζωή – για την ακρίβεια θα αρπάξει όλες τις ευκαιρίες – και θα φτάσει στην κορυφή : την κορυφή όλων των παράνομων δραστηριοτήτων.

2. Scent of a Woman

Η ταινία αφηγείται τη ζωή ενός τυφλού, απόστρατου αντισυνταγματάρχη, του Φρανκ Σλέιντ, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά, όταν ένας νεαρός φοιτητής αναλαμβάνει να του κρατήσει συντροφιά κατά τη διάρκεια των Ευχαριστιών. Ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη, μια βόλτα με Φεράρι και λίγο άρωμα γυναίκας θα τους φέρουν πιο κοντά..

3.The Devil’s Advocate

Νεαρός φιλόδοξος και ανερχόμενος δικηγόρος διαπρέπει σε μικρή κοινωνία της αμερικάνικης επαρχίας. Η ραγδαία εξέλιξή του σε σύντομο χρονικό διάστημα μαγνητίζει δεινοσαυρική δικηγορική εταιρία της Νέας Υόρκης, όπου όμως η επιτυχία και τα παρεπόμενα οφέλη της δεν συμβαδίζουν πάντα με ηθικές επιλογές, για αυτό και πολύ σύντομα θα βρεθεί σε δίλημμα για τον ίδιο του τον εαυτό και τον τρόπο ζωής που θέλει να ακολουθήσει, υπό την καθοδήγηση του αινιγματικού αφεντικού του.

4.Insomnia

Στην παγωµένη Αλάσκα, ο ήλιος του µεσονυχτίου καθοδηγεί τους ντετέκτιβ Γουίλ Nτόρµερ και Χαπ Έκχαρτ στην αναζήτηση ενός ιδιόρρυθμου δολοφόνου, παρά την παρελκυστική τακτική της τοπικής αστυνομίας. Mε τη συνδροµή της ανερχόµενης ντετέκτιβ Ελι Μπερ, θα στήσουν παγίδα στον δολοφόνο, η οποία όµως θα αποβεί µοιραία για τον Έκχαρτ µε την τραγική ευθύνη του Ντόρµερ. Η ζωή του Ντόρµερ θα γίνει µια ψυχοπαρανοϊκή κατάβαση στα άδυτα της συνείδησής του, µέσα σε ένα νοσηρό λευκό τοπίο αγρύπνιας και ενοχής. Τα χειρότερα όµως αρχίζουν όταν ο δολοφόνος Γουόλτερ Φιντς, ως µοναδικός αυτόπτης µάρτυρας, τον εκβιάζει ανοιχτά διεκδικώντας αµοιβαίο «κουκούλωµα» των υποθέσεων και µπλέκοντας τον σε ένα ύπουλο δίχτυ χειραγώγησης.

5.Carlito’s Way

Ο Καρλίτο Μπριγκάντε αποφυλακίζεται μετά από 5 χρόνια στη φυλακή και ορκίζεται να ζήσει σαν απλός πολίτης από εδώ και πέρα. Τα ξαναφτιάχνει με την αγαπημένη του, αλλά οι παλιοί…συνεργάτες του δεν τον αφήνουν σε ησυχία.Ο ανηψιός του, οδικηγόρος του και ένας παλιός του φίλος προσπαθούν να τον μπλέξουν πάλι με το νόμο. Αποφασίζει να φύγει από τη Φλόριντα και να αρχίσει μια καινούρια ζωή, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει…

Δες και αυτό: 4+1 ταινίες για εσένα που λατρεύεις τον Jim Carey!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;