5 αλήθειες που αντιμετωπίζεις όταν βγαίνεις ραντεβού και πλησιάζεις τα 30!

Από Alexandra Katsampiri 11 Απριλίου 2018

Οι αλήθειες που όλοι ξέρουμε αλλά δεν παραδεχόμαστε!

Οι αλήθειες που ίσως δε θες να πιστέψεις είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν να αντεπεξέλθεις στο σκληρό κόσμο των ραντεβού!

Πλησιάζεις τα 30 και ακόμη δεν έχει βρει κάτι συγκλονιστικό για να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς πως αξίζει να κάνεις σχέση! Καλά δε χάθηκε και ο κόσμος, αλλά σίγουρα θέλεις να χαρείς τα προνόμια που προσφέρει μια σταθερή σχέση και να είσαι με έναν άνθρωπο που θα σε κάνει χαρούμενη!

Τα ραντεβού είναι η λύση που αναζητάς όταν θέλεις να γνωρίσεις που πιθανόν να είναι στη φάση που θέλουν και εκείνοι να μπουν σε μια σχέση! Όμως υπάρχουν κάποιες αλήθειες που ίσως να μην έχεις αναλογιστεί και να έχεις δώσει σημασία!

Αυτές είναι οι 5 αλήθειες που αντιμετωπίζεις όταν βγαίνεις ραντεβού και πλησιάζεις τα 30!

1. Τρομάζεις κόσμο! 

Επειδή ωριμάζεις και έχεις κάποιες εμπειρίες, ξέρεις τι θέλεις και τι σου κάνει, με αποτέλεσμα ορισμένες φορές να σου βγαίνει επίθεση και να τρομάζεις τον άλλον!

2.Σκέφτεσαι πως το βιολογικό ρολόι έχει ξεκινήσει να μετρά! 

Λογικό να το σκέφτεσαι αλλά δεν είναι κριτήριο που θα  σε κάνει να βγαίνεις με τον καθένα, επειδή απλά θες να κάνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς οικογένεια!

3.Βρίσκεσαι αντιμέτωπη με losers! 

Αν δεις πως ακολουθείς συγκεκριμένο μοτίβο άλλαξε το! Επειδή εσύ καίγεσαι να κάνεις κάτι πιο σοβαρό δε σημαίνει πως πρέπει να ασχολείσαι με ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν! Δεν είσαι σωτήρας!

4. Σε »πλευρίζουν» μικρότεροι! 

Κοίτα, τα πράγματα σε αυτό το κομμάτι είναι λίγο περίεργα! Μπορεί εσύ να σκέφτεσαι πως ένας πιο ώριμος άνδρας θα σου δώσει όλα αυτά που αναζητάς αλλά ίσως τελικά να μην είναι αυτό το κλειδί στην ευτυχία!

5.Ξέρεις τι θέλεις! 

Αυτό είναι ίσως ότι καλύτερο! Αρκεί όντως να το πιστεύεις! Ξέρεις τι θέλεις και δε φοβάσαι να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια μέχρι να το βρεις!

Δες και αυτό: 10 αβάσταχτες αλήθειες της καθημερινότητας!

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486