Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Στόχος- η δύναμη επικράτησης
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι θα φέρει αυτή η εβδομάδα σε κάθε ζώδιο;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 9 – 17 Απριλίου

Στόχος: η δύναμη επικράτησης

Από την Λίλιαν Σίμου

Πρώτη εβδομάδα με την Πασχαλινή περίοδο και ένα σημαντικό φαινόμενο χαρακτηρίζει τις ημέρες που διανύουμε. Πρόκειται την ευνοϊκή συμπόρευση του Δία προς τον Πλούτωνα. Ο Δίας στον Σκορπιό, όπως έχουμε ήδη αναφέρει στο παρελθόν, είναι μία ξεχωριστή περίοδος για τον καθένα μας.

Στο ζώδιο της μύησης, του πάθους και των συναισθημάτων που ποθούν για δύναμη και επικράτηση, ο Δίας απαιτεί από εμάς εγρήγορση και ανάληψη ευθυνών.

Για έναν χρόνο βιώνεται κάθε συναίσθημα, βαθιά και καταλυτικά, και παραμένει σταθερά έως ότου κατανοηθεί και γίνει αποδεκτή η αίσθησή του.

Είναι το σημείο «μηδέν» όπου κάποια θέματα κλείνουν τον κύκλο τους και άλλα είναι στην προετοιμασία εκκίνησης.

Είναι εκεί όπου παραμένουμε με πείσμα προσηλωμένοι, φοβούμενοι το τέλος, την απώλεια, ενώ κατά βάθος γνωρίζουμε πως μέσω αυτών θα αναγεννηθούμε, θα αισθανθούμε ξανά δυνατοί, θα δοκιμάσουμε και θα δοκιμαστούμε, θα αναλώσουμε δυνάμεις, για να φθάσουμε στα όριά μας.

Ο Δίας απαιτεί να κατευθύνουμε την δύναμη επιρροής και κατάκτησης με τον καλύτερο τρόπο. Να δώσουμε μάχη και να κερδίσουμε ό,τι είναι δίκαιο (καθώς ο Κρόνος επιτρέπει την δικαίωση και την αναγνώριση των προσπαθειών αυτή την εποχή).

Είμαστε σε μία ευνοϊκή περίοδο, όπου ο Δίας συνεργάζεται άμεσα με τον κυβερνήτη του, τον Πλούτωνα.

Πλούτωνας, σημαίνει πλούτος (σε κάθε πεδίο), μετά από μεταμόρφωση και ριζικές αλλαγές.

Την περίοδο αυτή μπορούμε να επιδιώξουμε την αναδιοργάνωση σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής μας.

Να αναπτύξουμε την πνευματική μας δύναμη, να κατανοήσουμε σε βάθος συναισθήματα, γνώσεις, εμπειρίες, ό,τι μας έχει χαράξει αποτυπώματα στην ψυχή.

Να στοχεύσουμε στην αλλαγή στάσης, νοοτροπίας, προσέγγισης, όταν μας πονά αυτή που είχαμε ως σήμερα.

Να δώσουμε βαρύτητα στο να κατακτήσουμε την ζωή, τους πρακτικούς στόχους, οικονομικούς, επαγγελματικούς, καριέρας, αναγνώρισης.

Μπορούμε να γίνουμε γνωστοί για το έργο μας, αλλά ας μην ξεχνάμε πως η δύναμη και η φήμη, όπως μας ανεβάζουν στα ουράνια, μπορούν να μας βυθίσουν αν δεν έχουμε σωστό υπόβαθρο και ποιοτικά χαρακτηριστικά. Ο Κρόνος κρίνει, καθώς βρίσκεται πλέον στο ζώδιό του αποκαταστώντας την ισορροπία που έχει χαθεί…

Είμαστε σε μία χρονική στιγμή όπου μπορεί να πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό μας όνειρο, Να έχουμε κοινωνική άνοδο, διάκριση, ολοκλήρωση.

Στην υγεία υπάρχει γρήγορη αποκατάσταση συνήθως, αναζωογόνηση, ενδυνάμωση, ανάπλαση, μεταβολισμός.

Ας ευχηθούμε να προάγουμε το έργο μας, και τις σχέσεις που είναι σημαντικές, ενδυναμώνοντας τα δώρα ζωής και καρδιάς, με την δύναμη να αλλάξουμε την πορεία του πεπρωμένου μας, προς το καλύτερο!

Πολύ ενδιαφέρουσα συγκυρία εξ άλλου μετά την Πασχαλινή περίοδο, της μεταμόρφωσης…

Χρόνια πολλά, χρόνια καλά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Η αλλαγή μπορεί να είναι σε φυσικό και κοινωνικό πεδίο, αλλά και βαθύτερα ψυχολογικό, όπου κάτι μέσα σας «πεθαίνει» για να εκδηλωθεί μέσα από μία νέα μορφή, οδηγώντας σας σε νέους ορίζοντες και βοηθώντας την εξελικτική σας πορεία σαν ψυχή. Φοβίες, αδυναμίες, ανασφάλειες, εντάσεις συσσωρευμένες, μπορούν πλέον να ξεπεραστούν και να ξεπεραστούν. Εμμονές για ανούσια θέματα, θα πάψουν να σας απασχολούν. Αρκεί φυσικά να εργαστείτε με σοφία προς την κατεύθυνση αυτή. Η εποχή που διανύουμε διδάσκει, καθοδηγεί, αλλά δεν χαρίζει χωρίς προσπάθεια κάποιο δώρο. Η αλλαγή θα γίνει από λεπτομέρειες καθημερινές. Όταν αντιληφθείτε αυτή τη γνώση, πρέπει να προσέξετε με ποιο τρόπο θα τη χειριστείτε. Η γνώση είναι δρόμος για την ύψωση του ανθρώπου, αλλά και μέσον για την επιβολή της δύναμης του ανθρώπου στους άλλους. Καλό θα είναι να μη ξεχνάτε ποτέ την ηθική πλευρά της γνώσης, αποφεύγοντας να χειραγωγείτε άλλους, χρησιμοποιώντας ό,τι αποκομίσατε από την έρευνα στα εσωτερικά μονοπάτια.

Ταύρος

Η αδικία σας ενοχλεί. Είναι γεγονός πως έλκετε άτομα με αντίθετες τάσεις από εσάς. Αντί να γίνετε επιθετικοί, λοιπόν, τους ευχαριστείτε για τη γνώση και την ευκαιρία εκπαίδευσης που σας προσφέρουν. Μόνο μέσω αυτών είχατε την ευκαιρία να διερευνήσετε τις αδυναμίες σας και τα ελαττώματά σας. Και γι’ αυτό, να μη ξεχνάτε, ότι εσείς τους βάλατε στο δρόμο σας ! Ας μην θεωρείτε τον εαυτό σας θύμα και τους άλλους θύτες, για να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με και κυρίως εκείνη με τον σύντροφό σας. Αυτή η περίοδος θα σας βοηθήσει να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας, να διακρίνετε τον σύντροφο από τον ανταγωνιστή και να αφήσετε τις αντιπαλότητες κατά μέρος. Αν κάποιες φορές, αισθανθήκατε τις σχέσεις σας με τους άλλους, σαν ένα βαρύ φορτίο πάνω σας, και αναζητήσατε την αποστασιοποίηση, ίσως ήδη καταφέρατε πολλά μέσα από την ενδοσκόπηση και ανασυγκρότηση δυνάμεων. Επανεξετάστε τις προσωπικές σας σχέσεις και βιώστε την χαρά της συνύπαρξης. Τα κέρδη θα είναι πολλαπλά!

Δίδυμοι

Αγχώδεις ήσασταν ως τώρα και πρέπει να αλλάξετε νοοτροπία και τακτική στις υποχρεώσεις σας. Χρειάζεται να μάθετε να οργανώνετε τις προτεραιότητές σας και να μην επιρρίπτετε διαρκώς την ευθύνη στον εαυτό σας, ξεπερνώντας κάθε όριο. Η χαλάρωση, η εξοχή και η ενασχόληση με κάτι που δεν είναι απαραίτητο να ολοκληρώνεται πάντα, θα βοηθούσαν για την ανακούφιση της έντασης. Οραματισμοί ή ταξίδια ακόμη και νοερά, θα επιδράσουν αποτελεσματικά στις ανάγκες αυτού του συνδυασμού για σας. Η αναζήτηση της απομόνωσης, κατά περιόδους, είναι το «φάρμακο» για την εσωτερική αναζωογόνηση. Καθώς υπάρχει μία έντονη επιδίωξη για θεραπεία φυσική και ψυχική, θα χρειαστείτε ένα πιο ήπιο τρόπο ζωής, με σωστή διατροφή, αλλά και περιόδους γαλήνης και απόσυρσης, προκειμένου να αισθανθείτε ξανά ισορροπημένοι. Η προσφορά προς τον ίδιο σας τον εαυτό είναι πιο σημαντική, αυτή την περίοδο, από την προσφορά στους άλλους.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
FT
4 - 2
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
FT
1 - 4
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;