3 πειράματα που δίχασαν την ανθρωπότητα και δείχνουν το πιο σκληρό μας πρόσωπο!
Τα πειράματα αυτά έχουν ένα κοινό: οι συμμετέχοντες δε γνώριζαν περί τίνος πρόκειται.

 

 

Είναι φοβερό που μπορεί να φτάσουν μερικές φορές οι άνθρωποι. Τα παρακάτω πειράματα είναι σίγουρα απάνθρωπα και απολύτως πραγματικά. Αυτό που τα συνδέει είναι ότι όλα έγιναν στην ουσία εν αγνοία των συμμετεχόντων. 

Το Σχέδιο MKULTRA: Τους χορηγούσαν LSD και άλλες ουσίες εν αγνοία τους. 

Το «Project MKULTRA» ή «MK-ULTRA» ήταν το κωδικό όνομα για το απόρρητο ερευνητικό πρόγραμμα της CIA για τον έλεγχο του ανθρώπινου νου, που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’50 και συνεχίστηκε τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’60.

Συντελέστηκε μέσω της αθρόας χορήγησης ναρκωτικών και παραισθησιογόνων ουσιών αλλά και άλλων “μεθοδολογιών”. Έδιναν LSD και άλλες ουσίες στους κρατούμενους, χωρίς να το γνωρίζουν και τους μελετούσαν.

Η CIA έφτασε μέχρι και στο σημείο να λειτουργήσει μια σειρά οίκων ανοχής για να στρατολογήσει άντρες που θα ντρέπονταν να δημοσιοποιήσουν τα γεγονότα. Παράλληλα μαγνητοσκοπούσαν τις ερωτικές τους συνευρέσεις.

Το 1973, ο διευθυντής της CIA, Richard Helms, παρήγγειλε την καταστροφή των φακέλων του MKULTRA, αφήνοντας τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του πειράματος στο σκοτάδι…

David Reimer

NB8Vcc5brPF_J0UKot9kuTl72eJkfbmt4t8yenImKBVvK0kTmF0xjctABnaLJIm9

O David Reimer γεννήθηκε το 1965 στον Καναδά. Όταν υπεβλήθη σε περιτομή από λάθος το πέος του υπέστη έγκαυμα και οι γονείς του επισκέφτηκαν τον ψυχολόγο John Money για να βρουν λύση. Αυτός τους παρότρυνε να υποβάλλουν το παιδί σε αλλαγή φύλου και οι γονείς συμφώνησαν, χωρίς όμως να γνωρίζουν τι πραγματικά ήθελε να κάνει ο γιατρός.

Ο David, που κατόπιν ονομάστηκε Brenda, απέκτησε κατασκευασμένο κόλπο και υπεβλήθη σε ορμονοθεραπεία. Ο Money χαρακτήρισε το πείραμα επιτυχές, χωρίς όμως να αναφέρει τις επιπτώσεις από την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη η Brenda. Γενικά όμως συμπεριφερόταν ως αγόρι και προφανώς η όλη κατάσταση τον έφερνε σε πολύ δύσκολη θέση.

Η μητέρα της Brenda εμφάνισε αυτοκτονικές τάσεις, ο πατέρας της έγινε αλκοολικός, ενώ ο αδερφός της παρουσίασε σοβαρή κατάθλιψη. Τελικά, οι γονείς της αποφάσισαν να της αποκαλύψουν την αλήθεια για το φύλο της όταν ήταν 14 χρονών. Η Brenda αποφάσισε να γίνει και πάλι David, σταμάτησε να παίρνει οιστρογόνα και ξανακατασκεύασε το πέος του.

Ο Money δεν δημοσιοποίησε περαιτέρω αποτελέσματα, επιμένοντας πως το πείραμά του ήταν επιτυχές και αποσιωπώντας πολλές λεπτομέρειες από την εμφανή μάχη του David με την πραγματική του ταυτότητα. Όταν ο David έγινε 38 ετών, αυτοκτόνησε.

Το Σχέδιο 4,1: “πυρηνικά” πειράματα σε ανθρώπους 

Με κωδικό όνομα «Project 4.1» σχεδιάστηκε μια ιατρική δοκιμασία από τις Αρχές των ΗΠΑ για εκείνους τους κατοίκους των νησιών Marshall που είχαν εκτεθεί σε μεγάλες δόσεις ραδιενέργειας από την πυρηνική δοκιμή Castle Bravo της 1ης Μαρτίου 1954 στην ατόλη του Μπικίνι.

Τη πρώτη δεκαετία του πειράματος δεν υπήρχαν κάποια συμπεράσματα, στις επόμενες δεκαετίες ωστόσο οι επιπτώσεις ήταν φανερές. Μέχρι το 1974, το 1/3 των παιδιών είχε εμφανίσει νεοπλασματικές ασθένειες, με τις κυβερνητικές υπηρεσίες να περιορίζονται να δηλώσουν πως γνώριζαν ήδη τις τραγικές επιπτώσεις της πυρηνικής ενέργειας για την υγεία του πληθυσμού που έχει εκτεθεί στην καταστρεπτική της δράση.

Όσο για το ίδιο το πείραμα, που οδήγησε σε μεγαλύτερη κατανόηση των επιπλοκών της υγείας των θυμάτων του πυρηνικού ολέθρου, θεωρήθηκε από τους συμμετέχοντες ότι τους είχαν συμπεριφερθεί ως πειραματόζωα και ινδικά χοιρίδια σε πυρηνικό πείραμα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
87 - 91
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΗΜ
48 - 37
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0 
 1 
 0