4+1 ταινίες του Morgan Freeman που πρέπει να δεις!
Ταινίες όπως η «Τελευταία έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» πρέπει να τις ξέρεις!

Οι ταινίες που έχουν ως πρωταγωνιστή τον Morgan Freeman είναι απλά υπέροχες!

Αν απόψε το βράδυ θες να αράξεις σπίτι και να μην κάνεις τίποτα απολύτως, τότε δες ταινίες που έχει παίξει ο ηθοποιός!

Αυτές είναι οι ταινίες που σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά!

1.Seven

Ο Ουίλιαμ Σόμερστ, είναι ένας βετεράνος αστυνομικός που βρίσκεται στα πρόθυρα της σύνταξης. Τον αναγκάζουν να εκπαιδεύσει τον ορμητικό και ανυπόμονο αντικαταστάτη του και έτσι γίνεται δίδυμο με τον ντετέκτιβ Ντέιβιντ Μίλς σε μια έρευνα που παρασύρει όλο και πιο βαθιά στον διεστραμμένο κόσμο ενός πανούργου και σχολαστικού εγκληματία που διαλέγει και δολοφονεί τα θύματα του με βάση της επτά θανάσιμες αμαρτίες: Αδηφαγία – Απληστία – Οκνηρία- Ζηλοτυπία – Οργή – Φιλαυτία -Λαγνεία.

2.Invictus

Ύστερα από 27 χρόνια εγκλεισμού σε ένα μικρό κελί, ο Nelson Mandela (Morgan Freeman) αποφυλακίζεται και εκλέγεται πρόεδρος της Νοτίου Αφρικής, στην αρχή της μετα-apartheid εποχής. Η μεγαλύτερη του ανησυχία είναι το νέο καθεστώς να μην έχει κανένα απολύτως κοινό με το προηγούμενο. Οι λευκοί περιμένουν τον παραμερισμό τους και οι μαύροι ελπίζουν το ίδιο. Όμως ο Mandela θέλει και τους δυο να ζήσουν αρμονικά και να φτιάξουν ένα δυνατό και ειρηνικό κράτος. Το επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Rugby που θα λάβει χώρα στη Νότιο Αφρική τον εμπνέει. Οι Springboks, όπως λέγεται αλλιώς η εθνική ομάδα, είναι το καμάρι των λευκών και κόκκινο πανί για τους μαύρους. Αν όμως, με το σωστό χειρισμό, η ομάδα πάει καλά, τότε, ίσως όλοι να την υποστηρίξουν. Με την συμβολή του αρχηγού Francois Pienaar (Matt Damon) και το μεράκι του Nelson Mandela τα πάντα είναι

3.Olympus Has Fallen

Mια τολμηρή περιπέτεια με κεντρικό πρόσωπο τον Μάικ Μπάνινγκ (Τζέραρντ Μπάτλερ), έναν μυστικό πράκτορα της προεδρικής φρουράς, ο οποίος καταφέρνει να σώσει τον Αμερικανό Πρόεδρο (Άαρον Έκχαρτ), όταν η λιμουζίνα που τον μεταφέρει πέφτει από μια γέφυρα και σκοτώνεται η Πρώτη Κυρία

4.The Bucket List


Η ταινία προσπαθεί να μας περάσει διάφορα μηνύματα για τη ζωή και πως πρέπει να την αντιμετωπίζουμε.
Τελικά μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή;
Ο Έντουαρτς (J.Nicholson) αν και εκατομμυριούχος είναι μόνος και ο Καρτερ (Μ.Freeman) αν και έχει την οικογένεια του που τον αγαπά για χάρη της άφησε πίσω τη ζωή του.

+1 The Shawshank Redemption

Ένας τραπεζικός καταδικάζεται άδικα σε ισόβια για το φόνο της γυναίκας του και του εραστή της. Ο ήπιος χαρακτήρας του, αλλά και το γεγονός ότι γνωρίζει τα “παραθυράκια” του φορολογικού συστήματος τον κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή στη φυλακή. Όμως ο Αντι ετοιμάζει μια θεαματική απόδραση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;