Πάσχα 2018: 7 tips για εσένα που θα κάνεις γιορτές στην πόλη!
Πάσχα 2018: Και η πόλη ωραία είναι!

Πάσχα 2018 και εσύ βρίσκεσαι στην πόλη; Ε, και τι έγινε; Ωραία θα περάσουμε!

Το Πάσχα είναι μια γιορτή που πολλοί την έχουν συνδυάσει με διακοπές στο χωριό, αρνιά και πολύ φαγητό αλλά πολλές φορές δε γίνεται να ζήσουμε αυτή την εμπειρία διότι μπορεί να μη μπορούμε να λείψουμε από τη δουλειά, μπορεί να είναι αρκετά μακριά το χωριό μας από την πόλη που ζούμε ή πολύ απλά δεν έχουμε όρεξη για ταξίδια!

To Πάσχα 2018 μπορεί να γίνει μαγικό ακόμη και για εσένα που τελικά θα μείνεις στην πόλη και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα!

Δες τα παρακάτω tips ! 

1.Θα απολαύσεις την ομορφιά της πόλης σου γιατί όλοι θα έχουν φύγει και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πράγματα που άλλες φορές δε θα μπορούσες! Υπάρχουν πολλά μέρη που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν γεμάτα, αλλά τώρα μπορείς να τα απολαύσεις με ηρεμία!

2.Μπορείς να κάνεις δουλειές που δε θα έκανες πριν! Να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι σου και να μαζέψεις επιτέλους αυτή την αποθήκη που τόσο καιρό άφηνες!

3.Κανόνισε με όσους φίλους μείνουν στην πόλη να κάνετε διάφορες δραστηριότητες!

4.Βρες μια γραφική εκκλησία! Αν π.χ. μένεις στην Αθήνα μπορείς να πας στην Πλάκα και να κάνεις Ανάσταση! Είναι πάρα πολύ όμορφα!

5.Βρες ένα κέντρο διασκέδασης ή κάποιο μαγαζί που σου αρέσει και μετά την Ανάσταση βγες με φίλους και απολαύστε με ησυχία τα ποτά σας!

6.Την Κυριακή του Πάσχα μπορείς να προμηθευτείς σχάρα μιας χρήσης και να ψήσει στο μπαλκόνι σου! Πάρε ότι σου αρέσει, άραξε με φίλους και οικογένεια και απολαύστε!

7.Υπάρχουν διάφορα μέρη στα οποία μπορείς να κάνεις πικ νικ και να ψήσεις! Βρες τα και θα νιώσεις σαν να είσαι στην εξοχή!

Δες και αυτό: Πάσχα 2018: Βάψε τα αυγά σου μόνο με φλούδες από…κρεμμύδι! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;