Hot τριήμερο @ Steam! Timmo 6/4 ΙΙ Benjamin Damage & Deepbass7/4 ΙΙ Paul Darey 8/4
Not to be missed!

Timmo @ Steam 6/4

Ο Valeri Ivanov, aka Timmo, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα δυναμικό true techno party στο Steam Athens!

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετρά ήδη αρκετά χρόνια εμπειρίας στα decks, δυνατές συνεργασίες και tributes από τους δημοφιλέστερους djs παγκοσμίως. Το 2014 υπέγραψε με τη δισκογραφική – κολοσσό Drumcode και επισφράγισε την αξία του έχοντας και τα τέσσερα tracks του στα charts του Beatport.
Πρωταγωνιστής στα μεγαλύτερα party και τις underground σκηνές του κόσμου κρατά αληθινό το feeling που τον έκανε να συνθέσει για πρώτη φορά. Το track “Canvas” ακούγεται ακόμη και σήμερα στα sets θρύλων της techno όπως οι Sven Väth, Adam Beyer, Richie Hawtin, Tiesto και Roger Sanchez.

Η ανοδική πορεία του δε σταματά και τα κομμάτια του παίζουν στα μεγαλύτερα festival του κόσμου. Την νύχτα της 6ης Απριλίου θα χορέψουμε σε techno συχνότητες με τον μοναδικό τρόπο του Timmo.

Not to be missed!

Cosmonauts Techno Easter w/ Benjamin Damage & Deepbass 7/4

Ο Benjamin Damage και ο Darren Roberts, aka DeepBass, θα συναντηθούν στο STEAM Athens σε μια βραδιά – γιορτή της Techno.
Δύο Djs με πρωτοποριακές αντιλήψεις, ακούραστοι και δημιουργικοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε ένα εκρηκτικό Dj Set.

Χωρίς laptop στα decks ο Benjamin Damage, συνδυάζει το παρελθόν με το μέλλον της μουσικής τεχνολογίας, δημιουργώντας μια αυθεντική electro house εμπειρία που τον έχει καθιερώσει στην underground σκηνή.
Δίπλα του ο εκρηκτικός DeepBass. Πιστός στις βαθιές και σκοτεινές συχνότητες, όπως δηλώνει και το όνομά του, εξελίσσεται συνεχώς και αναζητά την τελειότητα διατηρώντας πάντα τη μοναδικότητα του ήχου του.

Δύο άντρες, ένα Dj Set, house και techno για μια νύχτα όπου τα άκρα θα συναντηθούν σε μια συναρπαστικά ξεσηκωτική αρμονία.

Deep Phase w/ Paul Darey, Mikee, Dio Jr. 8/4

Ο επί χρόνια resident dj του θρυλικού Space Ibiza, Paul Darey, έρχεται για ένα extra special τρίωρο dj set στα decks του Steam Athens!

Συνεργασίες με μεγαθήρια της electro μουσικής σκηνής όπως οι Sven Väth, Cristian Varela και Carl Cox, guest dj sets στα πιο hardcore clubs του κόσμου, κυκλοφορίες και remixes στα πιο αναγνωρισμένα labels συνθέτουν την tech house πορεία του Paul. Μουσική που ισορροπεί στα άκρα και καυτοί ρυθμοί υπόσχονται ένα party… άχαστο!
Κυριακή του Πάσχα στο Steam Athens.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;