Πώς επικοινωνούν οι... άπιστοι με τους παράνομους δεσμούς τους
Το 83% των... άπιστων αντρών και γυναικών επιλέγουν το κινητό ως τρόπο επικοινωνίας με τον παράνομο δεσμό τους, σύμφωνα με νέα έρευνα, όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι!

 

Πιο συγκεκριμένα, το 51% των άπιστων που επικοινωνούν με τους εραστές τους μέσω κινητού, χρησιμοποιούν εφαρμογές όπως τα WhatsApp, Facebook ή Twitter, ενώ ακολουθούν τα γραπτά μηνύματα (15%), τα τηλεφωνήματα (13,6%), τα emails (9,8%), κάποια άλλη εφαρμογή (8,6%) και τα μηνύματα στον τηλεφωνητή (2%).

Μάλιστα, αυτά είναι τα αποτελέσματα διεθνούς έρευνας που πραγματοποίησε το site εξωσυζυγικών γνωριμιών για παντρεμένους και δεσμευμένους, που λέγεται Victoria Milan.

Έτσι, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες χρησιμοποιούν τον κανονικό τους αριθμό τηλεφώνου για να επικοινωνήσουν με τον παράνομο δεσμό τους.

Ωστόσο, το 15% έχει και μία επιπλέον μυστική κάρτα SIM, για να κρατήσει κρυφό τον αριθμό του κινητού του, ενώ το 74% έχει συμβόλαιο αντί για προπληρωμένη κάρτα, ακόμα και αν αυτό είναι πιο επικίνδυνο, δεδομένου του ότι οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί παρέχουν πλήρη κατάλογο των αριθμών με τους οποίους έχουν επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή με μήνυμα κάθε μήνα.

Τέλος, ο κ. Sigurd Vedal, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Victoria Milan, σχολίασε, συμβουλεύοντας τους άτακτους συζύγους: «Όλοι χρησιμοποιούν τα κινητά για να επικοινωνήσουν με το κοντινό τους περιβάλλον. Απλά μην ξεχνάτε να διαγράφετε αμέσως όλα τα γραπτά μηνύματα που στέλνετε ή λαμβάνετε από το δεσμό σας. Θα σας βοηθήσει να μην σας κάνουν τσακωτούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;