12 πράγματα που είναι ωραίο να κάνεις μόνος σου!

 

Όλα τα πράγματα είναι ωραία όταν τα μοιράζεσαι με τους άλλους και ειδικά τους αγαπημένους σου, αλλά υπάρχουν και μερικά που είναι ωραιότερα όταν κάποιος τα κάνει μόνος του!

Και είναι πραγματικά, πολύ σημαντικό κάποιος να μπορεί να απολαύσει κάποιες στιγμές απόλυτης μοναξιάς έστω και μία φορά στη ζωή του.

Πάρε λοιπόν, τα απαραίτητα -ανάλογα την περίπτωση- και ξεκίνα!

1. Πήγαινε έξω για φαγητό μόνος σου. Μπορεί αρχικά να σου φανεί παράξενο και να κοιτάς αμήχανα γύρω σου πιστεύοντας πως όλοι κοιτάζουν εσένα που είσαι μόνος σου. Όμως δεν είναι έτσι. Χρειάζεται πολλή αυτοπεποίθηση για να μπορέσεις να απολάυσεις ένα γεύμα έξω μόνος σου!

2. Πιες ένα κοκτέιλ σε ένα μπαρ μόνος σου. Φέρε μαζί και ένα βιβλίο που σου αρέσει, ένα τετράδιο για να γράψεις ή να ζωγραφίσεις ή φέρε απλώς κάτι που σε χαλαρώνει. Μόνο πρόσεχε γιατί κάποιοι ίσως θεωρήσουν τη “μοναξιά” σου πρόσκληση και έρθουν να κάτσουν μαζί σου…

3. Ταξίδεψε! Όπου θες και όπως θες. Μπορεί να είναι τρομακτικό στην αρχή, αλλά αυτά που θα κερδίσουν θα το κάνουν να αξίζει! Η αίσθηση ελευθερίας που σου προσφέρει ένα ταξίδι που κάνεις μόνος σου είναι απλώς απίστευτη!

4. Μείνε σε ένα hostel. Είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσεις και άλλους ανεξάρτητους ταξιδιώτες που εκτός από travel buddies μπορεί να εξελιχθούν και σε πραγματικούς φίλους!

5. Πήγαινε σινεμά. Είναι χαλαρωτικό και σου δίνει την ευκαιρία να επεξεργαστείς αυτό που είδες πριν ακούσεις τη γνώμη κάποιου άλλου.

6. Πήγαινε σε ένα live show. Είναι σίγουρο ότι δεν θα πετύχεις κανένα γνωστό και κανείς δεν θα παρατηρήσει ότι είσαι μόνος σου γιατί θα είναι πολύ… απασχολημένοι!

7. Πήγαινε για ψώνια! Εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά! Είναι απλά τέλειο να ψωνίζεις μόνος σου! Κάνε όση ώρα θες σε όποιο μαγαζί θες και δοκίμασε ό,τι θες!

8. Πήγαινε στην παραλία ή στο πάρκο. Πάρε βιβλίο και μουσική και φαγητό! Απλώς απόλαυσε τη φύση…

9. Ασκήσου. Συντονίσου με τον εαυτό σου και άκου το σώμα σου. Είναι σημαντικό.

10. Πήγαινε σε πάρτυ. Βάλε ένα ποτό και κοινωνικοποιήσου.

11. Επισκέψου ένα μουσείο. Μπες μέρα και βγες βράδυ. Απόλαυσέ το. Δεν θα είναι τόσο βαρετό όσο νομίζεις…

12. Μαγείρεψε κάτι σπέσιαλ μόνο για σένα στο σπίτι. Κάν’ το σαν ιεροτελεστία. Βγάλε τον εαυτό σου “ραντεβού”… Βρες την τέλεια συνταγή και εντυπωσίασε τον εαυτό σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0 
 2 
 1