Τι “τύπος” Bluetooth είσαι;
Ήρθε η ώρα να μάθεις!

Σε ενοχλούν τα καλώδια και θέλεις επιτέλους να βρεις το Handsfree που θα σου δώσει ελευθερία στις κινήσεις σου; Χρειάζεσαι Bluetooth Handsfree όταν είσαι στο αυτοκίνητο, όταν αθλείσαι και γενικά στην καθημερινότητά σου; Ρίξε μια ματιά στα 10 ακουστικά Bluetooth και επέλεξε τον δικό σου τύπο.

Ανοιχτή ακρόαση αυτοκινήτου

Τώρα, μπορείς να μείνεις συγκεντρωμένος στην οδήγηση και ταυτόχρονα να μιλάς στο τηλέφωνο ή να ακούς τις οδηγίες gps! Συνδέεις τη συσκευή σου μέσω Bluetooth με την ανοιχτή ακρόαση και, τόσο απλά, μπορείς να μιλάς χωρίς να ξέρεις πού βρίσκεται το κινητό σου! Παρήγγειλέ την εδώ!

Μαγνητικά Bluetooth Ακουστικά Α92

Ιδιαίτερος σχεδιασμός και ελαφριά κατασκευή! Και τι το ξεχωριστούν έχουν; Διαθέτουν μαγνήτες για μεγαλύτερη ευκολία, ώστε να μένουν στον λαιμό σας σταθερά ενώ κινείστε! Με χειριστήριο πολλών λειτουργιών και δυνατότητα σύνδεσης με δύο κινητά, μπορείς να τα βρεις εδώ!

Mini Bluetooth Handsfree Q26

Το πιο μικρό, βολικό και ελαφρύ ακουστικό Bluetooth! Μπορείς να το έχεις στο αυτί σου και κανείς να μην το καταλάβει! Παρέλαβέ το σε μία μέρα από εδώ!

Μαγνητικά Bluetooth Ακουστικά Q12

Μόλις πάρεις ένα, σίγουρα θα το θέλουν και οι φίλοι σου! Τα ακουστικά Q12 διαθέτουν μαγνήτες και όταν ενώνονται μεταξύ τους απενεργοποιούνται αυτόματα. Με αυτό τον τρόπο εξοικονομείς μπαταρία! Πολύ σταθερά και απόλυτη ηχομόνωση! Βρες τα εδώ!

Bluetooth 2 σε 1

Συνδυάζει την άνεση της ανοιχτής ακρόασης με την «ιδιωτικότητα» ενός Bluetooth ακουστικού. Μίλησε ελεύθερα, άκουσε την αγαπημένη σου μουσική αλλά και τις οδηγίες του GPS από το κινητό σου, χρησιμοποιώντας την ανοιχτή ακρόαση. Θέλεις να απαντήσεις σε μία κλήση χωρίς να ακούν οι συνεπιβάτες σου; Απλά βγάλε το Bluetooth ακουστικό από τη βάση του και η κλήση θα μεταφερθεί σε αυτό! Το αγοράζεις εδώ!

Αδιάβροχα Bluetooth ακουστικά S800

Χωρίς κανένα καλώδιο, απλά σταθεροποιούνται στα αυτιά σου και …έφυγες! Είναι αδιάβροχα, με σούπερ ήχο και φανταστική ηχομόνωση! Το τρέξιμο δεν θα είναι ποτέ το ίδιο! Μπορείς να τα έχεις στα χέρια σου σε μόλις μία μέρα από εδώ!

Ακουστικά Bluetooth CY50

Νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς από τους εξωτερικούς ήχους και να «χαθείς» στη μουσική της επιλογής σου; Τα CY50 παρέχουν εξαιρετική ακουστική, περιορίζοντας όλους τους εξωτερικούς ήχους! Με μοναδικό design και τέλεια εφαρμογή, έχουν 390 ώρες αναμονής με αποτέλεσμα να χρειάζονται φόρτιση μόνο μία φορά την εβδομάδα! Προλαβαίνεις να τα προμηθευτείς εδώ!

Bluetooth Ακουστικό αυτοκινήτου Stick

Με αυτό το Bluetooth δεν μένεις ποτέ από μπαταρία, μιας και έχεις δύο διαθέσιμους τρόπους φόρτισης! Βάση φόρτισης για το αυτοκίνητο και υποδοχή micro-usb για φόρτιση με καλώδιο. Το φορτίζεις, δηλαδή, και στο αμάξι αλλά και όπου αλλού θέλεις! Παρήγγειλε το εδώ!

Bluetooth Ακουστικό Professional

Πιο design-ατο Bluetooth δύσκολα θα βρεις! Η μπαταρία του είναι επαναφορτιζόμενη και με καλή χωρητικότητα, καθώς υποστηρίζει έως και 4 ώρες συνεχούς ομιλίας! Για να το πάρεις για σένα ή να το κάνεις δώρο βρες το εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;