5 ταινίες για εσένα που είσαι λάτρης της μαγείας!
Οι ταινίες αυτές θα σε ταξιδέψουν σε άλλα μέρη!

Οι ταινίες έχουν και αυτές μια μαγική ιδιότητα! Μας μαθαίνουν πράγματα και μας διασκεδάζουν όταν πραγματικά βαριόμαστε να κουνηθούμε από τον καναπέ και να βγούμε!

Αν μικρός ήθελες να κάνεις συνέχεια μαγικά κόλπα και φορούσες το καπέλο του μάγου για να δώσεις μικρές παραστάσεις μπροστά σε συγγενείς και φίλους, τότε σίγουρα πρέπει να δεις τις παρακάτω ταινίες που αφορούν τη μαγεία!

Φτιάξει ποπ κόρν και απόλαυσε τις παρακάτω ταινίες!

1.Now You See Me

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Τέσσερις, άγνωστοι μεταξύ τους, διασκεδαστές/ταχυδακτυλουργοί με διαφορετικά ταλέντα λαμβάνουν ένα περίεργο τραπουλόχαρτο που τους καλεί σε μια συνάντηση. Ένα χρόνο αργότερα, ο Daniel, η Henley, ο Jack και ο Merritt έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, και με την οικονομική βοήθεια του πολυεκατομμυριούχου Arthur Tressler έχουν φτιάξει τους «Τέσσερεις Καβαλάρηδες», ένα εντυπωσιακό σόου ταχυδακτυλουργικών. Μέχρι που σε ένα τους σόου, υπόσχονται στο κοινό τους να ληστέψουν μία τράπεζα, μπροστά στα μάτια τους, χωρίς να φύγουν δευτερόλεπτο από τη σκηνή. Αφού κάνουν τα “μαγικά” τους, 3 εκατομμύρια ευρώ ξεκινούν να πέφτουν σαν βροχή στο κοινό αφήνοντας όλους άφωνους. Ο πράκτορας του FBI Dylan Rhodes μαζί με μια πράκτορα της Interpol που έρχεται για να βοηθήσει, αναλαμβάνουν να λύσουν το μυστήριο των “τεσσάρων καβαλάρηδων”.

2.Stardust


Μια επική ερωτική ιστορία φαντασίας και περιπέτειας… Σε ένα ήρεμο χωριό της Αγγλίας, ο νεαρός Τρίσταν, προσπαθώντας να κερδίσει την καρδιά της πανέμορφης Βικτόρια, ξεκινά ένα ταξίδι πέρα από τα τείχη του χωριού του προκειμένου να βρει και να της φέρει ένα πεφταστέρι. Αναζητώντας όμως το πεφταστέρι, ο Τρίσταν γνωρίζει τον έρωτα και την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο του ίδιου του διάττοντος αστέρα, που έχει την όψη μιας πανέμορφης γυναίκας! Η επιστροφή όμως των δύο νέων στο χωριό δεν θα είναι καθόλου εύκολη, καθώς την καρδιά του αστεριού τη διεκδικούν πολλοί… Έτσι, μεταξύ άλλων, καταδιώκονται από μάγισσες και απάγονται από πειρατές σε μια προσπάθεια να μείνουν ζωντανοί… Ο έρωτας που γεννιέται αλλά και η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Τρίσταν περιπλέκουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα…

3.The Illusionist

Στη Βιέννη του 20ου αιώνα, ο νεαρός μάγος Άιζενχαϊμ (Edward Norton) ερωτεύεται την πριγκίπισσα Σοφία (Jessica Biel). Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν η πριγκίπισσα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον πρίγκιπα Λεοπόλδο (Rufus Sewell). Ο Άιζενχαϊμ θα χρησιμοποιήσει τις μαγικές του δυνάμεις για να κερδίσει την αγαπημένη του, υπονομεύοντας την ασφάλεια ενός ολόκληρου βασιλείου.

4.The Prestige

Η ιστορία που εκτυλίσσεται στο The Prestige βασίζεται στο μυθιστόρημα του Christopher Priest και αφορά στη διαμάχη δύο ταχυδακτυλουργών της εποχής, του Robert Angier (Hugh Jackman) και του Alfred Broden (Christian Bale) στις αρχές του 20ού αιώνα. Αρχικά, οι δυο «μάγοι» είναι συνεργάτες και φίλοι, υπό την καθοδήγηση του επίσης ταχυδακτυλουργού Cutter (Michael Caine). Στη συνέχεια, ένα ατύχημα πλήττει ανεπανόρθωτα την επαγγελματική και την προσωπική τους σχέση. Οι δρόμοι τους χωρίζουν και επιδίδονται σε μια κόντρα που παίρνει παράλογες διαστάσεις, συμπαρασύροντας τους κοντινούς τους ανθρώπους. Η ατέρμονη αυτή φιλονικία καταλύει την ύπαρξή τους και μπαίνουν σε ένα παιχνίδι γεμάτο από εμμονές, εξαπάτηση και ζήλεια, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο “Great Danton” (Robert Angier) προσπαθεί να βρει ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου κόλπου του The Professor (Alfred Broden).

5.Death Defying Acts


Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του το 1926, ο διάσημος μάγος Χάρι Χουντίνι φτάνει στο Εδιμβούργο. Ενώ το κοινό καταχειροκροτεί την ανάδυσή του από τα νερά του λιμανιού, όπου λίγο πριν είχε βυθιστεί αλυσοδεμένος, η Μαίρη και η 11χρονη κόρη της Μπέντζι προετοιμάζονται για το δικό τους σόου: παρατηρούν τους ανθρώπους που κάνουν ουρά στο ταμείο του McTavish’s music hall, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τη βραδινή τους «μεταφυσική» παράσταση, ως αχτύπητο δίδυμο μέντιουμ «Princess Kali and her Dusky Disciple». Η Μαίρη και η Μπέντζι μαθαίνουν ότι, μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Χουντίνι έχει στραφεί προς τα μέντιουμ και δίνει 10.000 δολάρια σε όποιον καταφέρει να του αποκαλύψει τα τελευταία της λόγια προτού πεθάνει.

Δες και αυτό: 25 εικονικοί ρόλοι που παραλίγο να πάρουν άλλοι ηθοποιοί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
 3 
 1 
 2