Make my Recipe: Φτιάξε εύκολα, ένα υγιεινό και πεντανόστιμο Acai Bowl!
Μάθε πως να φτιάχνεις το διάσημο healthy snack, εύκολα και γρήγορα!

Make my Recipe

Το Make my Recipe είναι εύκολες, γρήγορες, πεντανόστιμες και υγιεινές συνταγές για να μπορέσουμε απλά να αλλάξουμε την διατροφή μας με έναν πιο υγιεινό τρόπο. Στα video αυτά θα βλέπουμε τα συστατικά αλλά και τον τρόπο που θα κάνουμε μια σύνταγη πάντα με σκοπό να είναι για όλους και μόνο σε λίγα λεπτά, γιατί πιστεύουμε οτι όταν καταλάβουμε πόσο απλό και εύκολο είναι να ετοιμάζουμε υγιεινά γεύματα τότε πραγματικά θα αλλάξουμε τον τρόπο που τρώμε!

Acai Bowl

Ένα από τα πιο διάσημα healthy snacks είναι εδώ για να μας δώσει εύκολη και γρήγορη λύση στο πρωινό μας αλλά και στις στιγμές που έχουμε τις λιγούρες μας. Τα acai berries είναι μούρα από τα τροπικά δράση του Αμαζονίου, που αποτελούσαν ανέκαθεν μέρος της καθημερινής διατροφής των Βραζιλιάνων και έγιναν γνωστά στον υπόλοιπο κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Πρόκειται για ένα σούπερ αντιοξειδωτικό φρούτο, το οποίο οι πολεμιστές στον Αμαζόνιο έτρωγαν πριν από τη μάχη, καθώς δίνει δύναμη, ενέργεια και αντοχή. Μεταξύ άλλων είναι πηγή βιταμίνης C, ασβεστίου, σιδήρου και βιταμίνης Α και έχει ήδη μπει στη λίστα με τα super foods. Απολαύστε το!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;