Πήγα στο CU OnStage Rock Edition και μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Η ελληνική Rock’n’ Roll σκηνή, είναι εδώ!

Από neolaia.gr Team 22 Μαρτίου 2018

Η νομοτελειακή ισχύ του “έλα νωρίς, γιατί αν γεμίσει, γέμισε” ήταν αδύνατον να μην ίσχυε και στη συναυλία των Nightstalker το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαρτίου στο Gagarin 205.

Δεν έφτανε που θα βλέπαμε ξανά Nightstalker, αλλά και δωρεάν είσοδος με 1+1 μπύρα ή αναψυκτικό; Bitch, please.

Από νωρίς φαινόταν ότι θα ήταν μία σπουδαία βραδιά και ο κόσμος γέμισε από νωρίς το venue, σε τέτοιο βαθμό που οι νικητές του CU OnStage διαγωνισμού, Honeybadger έπαιξαν μπροστά σε ένα σχεδόν sold out Gagarin 205!

Οι καλές γνώμες που είχαμε ακούσει για τους Honeybadger επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά. Το grunge του Seattle, το stoner, τα 70’s, η αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, το σύγχρονο indie και το garage παντρεύονται σε ένα αποτέλεσμα που ικανοποίησε όλους τους θεατές!

Φυσικά και για τους ίδιους ήταν μία μοναδική εμπειρία:

Στη συνέχεια, το menu είχε Breath After Coma. Μία μπάντα που αποτελείται από σπουδαία μέλη και η οποία είναι πραγματικά θέμα χρόνου μέχρι να αρχίσουμε να τη βλέπουμε ως headliner σε αντίστοιχα events. Ειδικά ο Alex S Wamp είναι μία ιδιαίτερα εμφατική φυσιογνωμία και το νέο τους άλμπουμ έχει γαμηστερά τραγούδια. Οπότε εγώ προβλέπω λαμπρόν μέλλον!

Και για το τέλος, το καλύτερο.

Τι να πει κανείς για τον Argy και την παρέα του. Μετά τα συνεχόμενα ‘sold out’ gigs στην Ελλάδα, και με μια επιτυχημένη, μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία, οι Nightstalker επέστρεψαν στο Gagarin 205 δικαιολόγησαν απόλυτα τη φήμη που ελάχιστα bands απολαμβάνουν στην Ελλάδα. Μία πραγματική rock ‘n’ roll έκρηξη επί σκηνής!

Το βράδυ τελείωσε και οι ορδές κόσμου πλημμύρισαν την λεωφόρο Λιοσίων. Εξαντλημένοι, έχοντας ξεσαλώσει και ζαλισμένοι από τις μουσικάρες ξεχύθηκαν προς το κέντρο της πόλης, για να ευαγγελίσουν τα νέα.

Ζούμε σε μία από τις καλύτερες περιόδους της στόουνερ και rock ‘n’ roll ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής.

Ας το απολαύσουμε!

ΥΓ: Έχοντας πάει και στα 4 CU OnStage, έχω να πω με βεβαιότητα: Το κοινό αυτών των events, είναι τόοοοοοσο υπέροχο:

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ