2.055 θέσεις εργασίας για μόνιμους και εποχικούς
Δείτε αναλυτικά!

Μία σειρά από προκηρύξεις ετοιμάζονται να δημοσιευτούν το αμέσως επόμενο διάστημα σε ΔΕΚΟ της Ελλάδας. Οι θέσεις εργασίας, θα αφορούν τόσο μόνιμες όσο και εποχικές προσλήψεις υπαλλήλων.

Αναλυτικά:

1) 1000 θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ

Σε προσλήψεις 1.000 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις ετοιμάζεται να προχωρήσει η ΔΕΗ το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέες προσλήψεις φορούν εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων, και θα προκηρυχθούν σταδιακά από τις αρμόδιες διευθύνσεις της ΔΕΗ και τα ορυχεία, μόλις εκδοθεί η σχετική Πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Για τις θέσεις δεν θα υπάρξει ενιαία προκήρυξη αλλά θα υπάρξουν μικρότερες οι οποίες θα εκδοθούν από τις κατά τόπους υπηρεσίες της ΔΕΗ. Οι πρώτες αναμένονται εντός του Απριλίου και οι τελευταίες μέχρι τις αρχές του Καλοκαιριού.

Οι νέες προσλήψεις αφορούν:

— Διοικητικούς υπαλλήλους με πτυχίο ΑΕΙ ή δίπλωμα ΙΕΚ. Θα ζητηθούν δύο ειδικότητες: ΠΕ Υπάλληλοι Γραφείου και ΔΕ Υπάλληλοι Γραφείου.

Πέραν του τίτλου σπουδών, το μόνο επιπλέον προσόν που απαιτείται είναι ο χειρισμός ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι εργαζόμενοι αυτοί θα απασχοληθούν στα κατά τόπους γραφεία της ΔΕΗ, στην Αττική και την περιφέρεια, κυρίως για τη ενίσχυση του προσωπικού, που ασχολείται με τους διακανονισμούς ληξιπρόθεσμων οφειλών.

— Τεχνικό προσωπικό για τα ορυχεία και τους σταθμούς παραγωγής σε όλη τη χώρα, όπου και θα καλύψουν την πλειοψηφία των θέσεων.

Θα ζητηθούν πτυχιούχοι ΑΕΙ –ΤΕΙ, κυρίως, όμως, απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διαφόρων ειδικοτήτων, όπως : ΔΕ Μηχανοτεχνικοί, ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών, ΔΕ Μηχανοτεχνικοί Εγκαταστάσεων, ΔΕ Τεχνίτες Ορυχείων κλπ. Για όλες τις ειδικότητες θα απαιτηθεί άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ως 65 ετών.

Για την επιλογή τους θα εφαρμοστούν τα κριτήρια του νόμου 2190/94 και συγκεκριμένα:

  • Χρόνος ανεργίας
  • Εμπειρία
  • Κοινωνικές ιδιότητες
  • Αριθμός ανηλίκων τέκνων
  • Βαθμός τίτλου σπουδών.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;