5 άνδρες μας απαντούν σε ένα γυναικείο ερώτημα που
Οι άνδρες λύνουν την απορία που έχουμε!

Οι άνδρες μπορούν να μας λύσουν πολλές απορίες τελικά!

Ένα από τα ερωτήματα που έχουν οι γυναίκες και συχνά θα ακούσεις να συζητιέται όταν βγαίνουν έξω και πίνουν τον καφέ τους ή το ποτό τους, είναι : «Τελικά τι θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι»!

Και ναι, κορίτσια, την ίδια απορία έχω και εγώ με τις κολλητές μου καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε βρεθεί αντιμέτωπες με περίεργες καταστάσεις όπου δε ξέρουμε τι να κάνουμε!

Μιλήσαμε με 5 άνδρες και τους θέσαμε το ερώτημα που μας «καίει» αυτή τη στιγμή και αυτές είναι οι απαντήσεις που πήραμε! Ίσως σε βοηθήσουν να καταλάβεις και εσύ τελικά τι είναι αυτό που θέλουν!

«Προσωπικά, δεν έχω τρελές απαιτήσεις! Ειδικά όταν δεν τη ξέρεις την άλλη καλά, είναι δύσκολο να ζητήσεις κάποια πράγματα! Το μόνο σίγουρο είναι, πως θέλω να είναι σέξι και να μη φοβάται να μιλήσει», Πάνος, 31 ετών!

«Θέλω να μπορεί να με περιποιηθεί! Και τι εννοώ; Αυτό που κατάλαβες! Πριν τη διαδικασία του σεξ θέλω να μου δείξει «αγάπη» σε ένα συγκεκριμένο σημείο», Μάρκος 26 ετών! 

«Κοίταξε να δεις, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και σου βγάζει άλλα συναισθήματα. Υπάρχουν γυναίκες που θες να είσαι πιο βίαιος (πάντα σε λογικά πλαίσια) και υπάρχουν άλλες που σου βγάζουν πιο γλυκά συναισθήματα! Αυτό που θέλω εγώ είναι να μου δείχνει πως απολαμβάνει όλη τη διαδικασία. Από την αρχή μέχρι το τέλος!», Άγγελος, 28 ετών! 

«Κορίτσια, οι άνδρες θέλουν τα βασικά! Και όλες ξέρετε ποια είναι αυτά. Αλλά και οι γυναίκες πρέπει να ζητούν αυτό που τους ικανοποιεί. Εμένα προσωπικά με τρελαίνει να βλέπω την κοπέλα μου να ευχαριστιέται με αυτά που της κάνω στο κρεβάτι», Θοδωρής, 28 ετών! 

«Αυτοπεποίθηση! Να μη ντρέπεται να κάνει αυτό που της αρέσει… Μου αρέσει όταν μια γυναίκα ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει από εμένα! Είναι απίστευτα σέξι και αυτό με κάνει να θέλω να είμαι μαζί της πολλές ώρες στο κρέβάτι», Μιχαήλ, 29 ετών! 

Ευχαριστούμε τα αγόρια που μας απάντησαν και ελπίζουμε η απορία σου να λύθηκε!

Διάβασε και αυτό: 7 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και οι άνδρες απλά λατρεύουν!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;