Ερωτήματα ενός ανθρώπου που κυκλοφορεί
Ήμουν τις προάλλες κολλημένη στην κίνηση (τι περίεργο...) και βλέποντας γύρω μου τον κόσμο να κινείται και να κυκλοφορεί συνειδητοποίησα ότι πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να «αναρωτιέται» διάφορα πράγματα. Και όχι μόνο στο αυτοκίνητο, αλλά και στα ΜΜΜ και γενικότερα στον δρόμο.

Λέω λοιπόν κάποια για να μου πείτε και εσείς αν σκέφτεστε τα ανάλογα…

Γιατί οι φίλοι οδηγοί δεν χρησιμοποιούν φλας ή αλάρμ; Είναι περιττή πολυτέλεια αλήθεια; Γιατί τότε τα έχουν τα αμάξια μας; Μήπως για να ειδοποιούνται οι πίσω μας; Μπαααααα, διακοσμητικά θα είναι!

Γιατί αλήθεια ο καθένας παρκάρει ή σταματάει όπου γουστάρει; Γιατί μπορεί, θα μου πείτε, γιατί κανείς δεν του λέει τίποτα. Τι και αν εμποδίζει όλους τους υπόλοιπους; Τι και αν κλείνει τον δρόμο…; Λεπτομέρειες!

Τι είναι αυτό το τόσο σημαντικό που πρέπει να δει στο κινητό του ο οδηγός με κίνδυνο να στουκάρουμε όλοι; Γιατί δεν μπορεί απλά να κάνει στην άκρη να το δει αν είναι επείγον; Όχι, θα οδηγήσει σαν μαλάκας και εμείς από πίσω θα «μαντεύουμε» πότε θα φρενάρει, γιατί το κάνει εντελώς αψυχολόγητα.

Αν θέλουν να βαφτούν οι κυριούλες, γιατί δεν ξυπνούν πέντε λεπτά νωρίτερα αλλά το κάνουν στο αμάξι; Αλλά να μου πεις αν θες δέκα ώρες να βάλεις τον στόκο στη μούρη για να βγεις έξω, δεν θα πρέπει να κοιμάσαι καθόλου. Μια άλλη λύση επίσης είναι να το κάνουν και στο γραφείο, πολύ πιο ασφαλές και γι’ αυτές και τους υπόλοιπους οδηγούς.

Γιατί άραγε δεν χτυπούν εισιτήριο όλοι; Είναι γεγονός ότι όταν πάνε στο εξωτερικό, που τους πιάνουν και τον κώλο στις τιμές, χτυπάνε εισιτήριο σαν παναγίτσες. Εδώ τους παίρνει και είναι μάγκες, τσαμπατζήδες. Και εμείς οι υπόλοιποι μαλάκες.

Γιατί υπάρχουν βρωμιάρηδες άνθρωποι που βάζουν τα πόδια τους πάνω στα καθίσματα; Υπάρχει απάντηση, γιατί κανείς δεν τους τη λέει. Τους αφήνουν και το κάνουν οπότε δεν συνειδητοποιούν (αν δεν φτάνει μέχρι εκεί το μυαλό τους) ότι κάνουν κάτι λάθος.

Σε συνδυασμό με το από πάνω, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πετάνε τα σκουπίδια τους όπου και να πάνε; Ίδια απάντηση, είναι βρωμιάρηδες. Και αν δεν το πιάσεις το σκουπίδι να τους το βάλεις στη τσάντα τους, δεν θα σταματήσουν ποτέ να το κάνουν.

Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι είναι ΟΚ να σου πάρουν τη σειρά στην ουρά; Αν θες και αν χρειάζεται, θα την δώσεις από μόνος σου, ειδικά αν κάποιος τη ζητήσει ευγενικά. Αλλά όχι, πρέπει να περάσουν με τον τσαμπουκά μπροστά σου.

Γιατί άραγε, ενώ όταν περνάει ασθενοφόρο στον δρόμο κάνουμε όλοι αμέσως στην άκρη (και έχω να το λέω αυτό!), όταν βλέπουμε μια έγκυο στο μετρό δεν σηκώνεται κανείς αμέσως να της δώσει τη θέση του; Πρέπει να το φωνάξω (και αυτό κάνω) για να τους ξεκουνήσω. Αλληλεγγύη και βοήθεια με φίλτρο, τέτοιοι είμαστε.

Έχετε και εσείς ανάλογες τέτοιες ερωτήσεις; Για πείτε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;