ΑΣΕΠ: Απεστάλη η προκήρυξη για τις 118 μόνιμες θέσεις εργασίας! ΠΙΝΑΚΑΣ
ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Μετά την έγκριση από τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Πάνο Σκουρλέτη, που πήρε ο κατάλογος για τις 118 νέες μόνιμες θέσεις εργασίας στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, κατηγοριών ΠΕ – ΤΕ διαφόρων κλάδων και ΔΕ Τηλεφωνητών, απεστάλη στο ΑΣΕΠ προκειμένου να δρομολογηθεί η έκδοση της σχετικής προκήρυξης.

Οι συγκεκριμένες θέσεις εργασίας που θα προκηρύξει ο ΑΣΕΠ, θα αφορούν ως επί το πλείστον προσωπικό που θα τοποθετηθεί σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους, οι οποίοι κρίθηκε ότι αντιμετωπίζουν και τις περισσότερες, συγκριτικά, δυσκολίες από ελλείψεις προσωπικού, λόγω της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας τους, καθώς και της γεωγραφικής θέσης τους.

Οι ανάγκη για κάλυψη θέσεων, δημιουργήθηκε μετά από αιτήσεις που κατέθεσαν οι ίδιοι οι δήμοι και αντανακλούν μια πολύ συγκεκριμένη προσπάθεια από το Υπουργείο Εσωτερικών για την υποστήριξη της νησιωτικότητας και της ορεινότητας, εντός του δεδομένου περιοριστικού περιβάλλοντος που απορρέει από τον κανόνα προσλήψεων – αποχωρήσεων.

Να σημειωθεί πως το 2017 ενισχύθηκαν εκτάκτως με συνολικά 20 εκατ. ευρώ 85 μικροί νησιωτικοί και ορεινοί δήμοι, οι οποίοι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Η ενίσχυση πρόκειται να επαναληφθεί, ενώ στο πλαίσιο της αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εξετάζονται περαιτέρω μέτρα, όπως ο επαναπροσδιορισμός των κατηγοριοποιήσεων και η αλλαγή της κατανομής της κρατικής χρηματοδότησης στη βάση των αυξημένων αναγκών δήμων με παρόμοια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά και τις θέσεις:

Πίνακας θέσεων

Βρείτε περισσότερες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;