3 ταινίες και μια σειρά για εσένα που είσαι λάτρης της hip-hop!
Οι ταινίες και η σειρά που πρέπει να έχεις στα υπόψιν σου!

Υπάρχουν ταινίες και σειρές που έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να προβάλλουν τη μουσική βιομηχανία της hip-hop αλλά και τους καλλιτέχνες που έχουν περάσει από αυτή!

Καλλιτέχνες όπως ο Tupac και ο Notorious B.i.g κατάφεραν με τη μουσική τους να δημιουργήσουν ένα φανατικό κοινό, και ειδικά ο πρώτος μάγεψε, προκάλεσε και προσέφερε κάτι που η hip hop σκηνή δεν είχε ξαναδεί!

Αν είσαι από αυτούς που αγαπούν τη hip-hop τότε τσέκαρε αυτές τις ταινίες αλλά και τη σειρά!

1.All Eyez on me


Το All Eyez on Me αφηγείται την αληθινή και ανείπωτη ιστορία του υπερπαραγωγικού ράπερ, ηθοποιού, ποιητή και ακτιβιστή Tupac Shakur.

2.Notorious

To “Νotorious” αποτελεί το χρονικό της ασυνήθιστης ζωής του Christopher “The Notorious B.I.G.” Wallace, ακολουθώντας τον νεαρό ράπερ από τα πρώτα του βήματα στους κακόφημους δρόμους του Μπρούκλιν μέχρι την κορυφή της διασημότητας, και ρίχνοντας φως σε διάφορες πτυχές της ζωής του, όπως αυτή του πατέρα, του συζύγου και του μουσικού. Εν μέσω χάους και αλλεπάλληλων εμποδίων, το αξιοθαύμαστο ταλέντο του Biggie και η δυναμική του αποφασιστικότητα βοήθησαν στο να καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους ράπερ όλων των εποχών.

3.Straight Outta Compton

Μέσα δεκαετίας του 1980. Οι δρόμοι του Κόμπτον της Καλιφόρνιας είναι από τους πλέον επικίνδυνους της χώρας. Πέντε άνθρωποι μεταφράζουν τη ζωή τους εκεί σε βίαιη μουσική που τα βάζει με την εξουσία και δίνουν φωνή σε μια σιωπηλή γενιά. Αυτή είναι η ιστορία του χιπ-χοπ συγκροτήματος των N.W.A,, ενός γκρουπ που είπε την αλήθεια για τη ζωή σε τέτοιες γειτονιές και έγινε έναυσμα για πολιτισμικό πόλεμο.

+Empire

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Το “Empire” είναι η νέα σειρά του FOX με θέμα τη ζωή του δημιουργού, μιας μουσικής αυτοκρατορίας και τη διαμάχη των τριών γιων του, με την πρώην γυναίκα του για τη διαδοχή στο θρόνο της εταιρείας.

Δες και αυτό: 4+1 ταινίες για εσένα που αγαπάς τις επιστήμες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;