10 νέες θέσεις για να εξελίξεις την καριέρα σου!
Αν ψάχνεις μία σταθερή δουλειά όπου θα έχεις δυνατότητες ανάπτυξης και θα υπολογίζουν την γνώμη σου, διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο!

Αν πάλι, σε ενδιαφέρει να κάνεις την πρακτική σου σε μία επιτυχημένη εταιρία με προοπτικές εξέλιξης έχεις πτυχίο πάνω στο Finance & Banking, τότε συνέχισε να διαβάζεις, και δεν θα χάσεις! Αξίζει να δεις αν είσαι ο κατάλληλος υποψήφιος για τις νέες θέσεις σε πετυχημένες και πολύπειρες εταιρίες.

1. Junior C# Developer @ Stoiximan.gr

H Stoiximan.gr έχει ως στόχο να προσφέρει την καλύτερη ηλεκτρονική εμπειρία στον χώρο του παιχνιδιού. Για να το καταφέρει αυτό φροντίζει να έχει τους καλύτερους στην ομάδα της. Καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται, δημιουργείται η ανάγκη για ανάπτυξη αυτής της ομάδας! Θα είσαι εσύ αυτός/ή που θα βοηθήσει σε αυτήν την αποστολή;

2. CRM & DATA ADMINISTRATOR @ BAYER

Έχεις εμπειρία στην διαχείριση πελατών; Είσαι εξοικειωμένος με την διαχείριση δεδομένων, με σκοπό την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της εταιρίας; Διαθέτεις εξαιρετικές επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες; Αν έχεις απαντήσει σε όλα ναι, τότε είσαι το πλέον κατάλληλο άτομο για την Bayer, μια καινοτόμα και επιτυχημένη εταιρία με παγκόσμιο χαρακτήρα στον χώρο της Φαρμακοβιομηχανίας.

3. Ασφαλιστικός Σύμβουλος @Ethniki Asfalistiki

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά γραφείο του Ομίλου της Εθνικής Ασφαλιστικής αναζητά νέους με όρεξη και όραμα για να γίνουν μέλη της ομάδας της και να εξελιχθούν μαζί της. Στόχος της είναι να διαθέτει την καλύτερη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων. Σε αυτό συντελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που παρέχει τόσο η εταιρία όσο και το γραφείο της καθώς και η συνεχής παρακολούθηση και υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων της. Αν ενδιαφέρει και εσένα η εξέλιξη και επιτυχία σου, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

4. Ecommerce Data Entry Operator @ OFARMAKOPOIOSMOU

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.ofarmakopoiosmou.gr γίνεται ο φαρμακοποιός και προσωπικός σύμβουλος ολοένα και περισσότερων ανθρώπων. Καθώς η ομάδα του μεγαλώνει και αναπτύσσετε, αναζητά ένα νέο ταλαντούχο Ecommerce Data Entry Operator. Η καλή γνώση Η/Υ και πιθανή αντίστοιχη εργασιακή εμπειρία θα θεωρηθούν σημαντικά πλεονεκτήματα. Τα οφέλη της θέσης είναι πολλά για να το σκέφτεσαι ακόμη!

5. Trainee Automation Test Engineer @ Validata Group

Το να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα ακούγεται σαν πρόκληση για σένα και δεν θα σταματήσεις αν δεν τα καταφέρεις; Τότε, είσαι το άτομο που ψάχνει η εταιρία Validata Group. Πρόκειται για μία πολυεθνική εταιρία που εξειδικεύεται στη διατήρηση ποιότητας τραπεζικών και οικονομικών συστημάτων. Χρειάζεται ένα ταλαντούχο άτομο να σχεδιάσουν μαζί τα συστήματα ελέγχου του μέλλοντος. Δέχεσαι την πρόκληση;

6. Graphic Designer @ Viral Passion

Σπουδάζεις Graphic Design; Έχεις γνώσεις Adobe Suite; Ψάχνεις την κατάλληλη ευκαιρία να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου, να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να αποκτήσεις πολύτιμη εμπειρία; Στην θέση αυτή θα έχεις την δυνατότητα να εργαστείς δίπλα σε επαγγελματίες οι οποίοι θα σε καθοδηγήσουν, ώστε να καταφέρεις να πετύχεις πολλά από μόνος σου! Στην θέση σου δεν θα έχανα άλλο χρόνο!

7. CRM and eMail Marketer @ eLearning Industry

Αν έχεις εμπειρία στο Εmail marketing, είσαι επικοινωνιακός, έχεις ομαδικό πνεύμα και ψάχνεις για εργασία, η θέση στην eLearning Industry είναι μία τέλεια ευκαιρία για σένα! Αυτό γιατί την ενδιαφέρει η προσωπική σου ανάπτυξη και επιτυχία θα σου παρέχει ό,τι χρειαστεί για να πραγματοποιηθεί!

8. Accountant @ TPL

Τι θα ήταν μία εταιρία χωρίς τον Λογιστή της; Ένα πιτόγυρο χωρίς τον γύρο, ένα βίντεο με κακή ανάλυση. Η ΤPL, μία εταιρία με ανταγωνιστικές παροχές, σύγχρονο και δυναμικό εργασιακό περιβάλλον και δυνατότητες εξέλιξης, το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Γι’ αυτό αναζητά άτομο για την θέση του Λογιστή. Είσαι ο/η κατάλληλος/η για την θέση;

9. Service Desk Specialist @ Arhs Developments Hellas

Σου αρέσει να το παίζεις μαέστρος; Είσαι ο τύπος της παρέας που οργανώνει και συντονίζει τις εξόδους και τα άτομα και στο τέλος τα ακούει για τις επιλογές που έγιναν; Έχεις πτυχίο πάνω στο ICT ή έχεις σχετική εμπειρία; Εδώ είσαι! Τα πλεονεκτήματα της θέσης είναι πολλά. Αξίζει να δεις αν είσαι ο ιδανικός υποψήφιος!

10. Customer Care Roles in Athens @ Teleperformance Greece

Μιλάς άριστα κάποια ξένη γλώσσα και λατρεύεις να εξυπηρετείς; Τότε σε περιμένει μία θέση στην Teleperformance Greece, εταιρία βραβευμένη ως Best Workplace για το 2017 στην Ελλάδα!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών! Δες τις όλες εδώ

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;