Ζώδια: Πώς μοιάζει το ιδανικό σπίτι για το καθένα;
Που πρέπει να μείνεις σύμωνα με την αστρολογία!

Ένα από τα πρώτα πράγματα που επιθυμούμε όλοι να αποκτήσουμε στη ζωή μας, είναι φυσικά το σπίτι των ονείρων μας. Για τον καθένα μας μοιάζει διαφορετικά, ανάλογα με τη ζωή που κάνει και προφανώς την αισθητική του.

Δες λοιπόν ποιο είναι το σπίτι που ταιριάζει σε κάθε ζώδιο!

Κριός

Το τέλειο σπίτι για σένα θα ήταν ένα μοντέρνο ρετιρέ στην καρδιά της πόλης, όπου θα έχεις απεριόριστη θέα και θα είσαι στο κέντρο της δράσης. Επίσης, θα πηγαίνεις όπου θέλεις, για ψώνια ή για διασκέδαση σε χρόνο μηδέν.

Ταύρος

Το να έχεις «ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι σου» και να βάλεις τις βάσεις σου είναι πολύ σημαντικό για σένα. Θα ήθελες ένα κλασικό σπίτι που θα σου παρέχει την άνεση του χώρου, αλλά δεν ψάχνεις ούτε το μοντέρνο, ούτε σε νοιάζει ο όροφος. Αν και θα προτιμούσες να μένεις κάπου στα περίχωρα για να μην έχεις τη βαβούρα και το θόρυβο.

Δίδυμοι

Εσένα δε σε νοιάζουν καν τα τετραγωνικά, αφού δεν είσαι άνθρωπος του σπιτιού, αυτό όμως που σε νοιάζει είναι να μην είναι απόκεντρο και να είναι ανακαινισμένο ή σύγχρονο, ώστε να περιλαμβάνει ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές συνδέσεις ή γραμμές για internet.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;