100 Υποτροφίες 2018 από το Greek Economic Forum

Από neolaia.gr Team 13 Μαρτίου 2018

Υποτροφίες 2018: Δείτε αναλυτικά!

Ξεκίνησαν από τις 12 Μαρτίου, οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Ministry for Tomorrow» του Greek Economic Forum, που πρόκειται να χορηγήσει 100 υποτροφίες 2018 σε Έλληνες φοιτητές.

Μέσω του προγράμματος θα υποστηριχθούν νέοι Έλληνες οι οποίοι συμμετέχοντας σε executive leadership προγράμματα στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας τάσσεται στο πλευρό του Greek Economic Forum και δηλώνει σύμμαχος στο νέο Leadership Programm με τίτλο «Ministry for Tomorrow».

Το Greek Economic Forum, στα πλαίσια του Leadership Program «Ministy for Tomorrow» καλεί όλους τους νέους, ηλικίας 18-32 ετών, να πάρουν ενεργό θέση, ώστε να δημιουργηθεί ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της χώρας.

Το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε δράσεις στους ακόλουθους τομείς:

• Αειφόρος τουρισμός

• Πρωτογενής τομέας και Γεωργία ακριβείας

• Νέες τεχνολογίες

• Καινοτόμος επιχειρηματικότητα

• Δημόσια υγεία

• Ηγεσία

• Ανθρώπινα δικαιώματα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ηλικίας μεταξύ 18 έως 32 ετών, απόφοιτοι ή φοιτητές πανεπιστημίου (προπτυχιακοί, μεταπτυχιακοί), καθώς και υποψήφιοι διδάκτορες, ερευνητές σε γνωστικά αντικείμενα με συνάφεια προς τους τομείς που περιγράφονται παραπάνω και με πλήρη λειτουργική γνώση και χρήση της Αγγλικής γλώσσας.

Διαδικασία Υποβολής αιτήσεων

Για την διαδικασία υποβολής αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά:

• Ένα σύντομο και συνεκτικό βιογραφικό τους

• Φωτογραφία 4Χ5 εκ.

• Καθώς και ένα κείμενο έως 500 λέξεις, που να περιγράφει την πρόταση τους για έναν από τους τομείς δράσης που αναφέρονται παραπάνω, καθώς και τον τρόπο προσέγγισης/υλοποίησης αυτής.

Οι 100 υποψήφιοι που θα επιλεγούν, σύμφωνα με την επιτροπή που έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό, θα ανακοινωθούν μετά από τριάντα (30) ημέρες, και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα executive programms που θα τους προταθούν, ανάλογα με το επιστημονικό πεδίο της πρότασης τους. Η υποτροφία περιλαμβάνει όλα τα απαιτούμενα έξοδα συμμετοχής των υποψηφίων.

Η προθεσμία για τις αιτήσεις είναι η 12 Απριλίου 2018.

Για την υποβολή αιτήσεων απαραίτητη είναι η αποστολή του φακέλου σας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο:

[email protected]

Συμπληρωματικές πληροφορίες για τις υποτροφίες του Greek Economic Forum στο facebook, στη διεύθυνση: www.facebook.com/GreekEconomicForum/

και στο επίσημο site του Greek Economic Forum: www.greekeconomicforum.org