Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Ρομαντική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Δες τι νέο έρχεται αυτή την εβδομάδα για το κάθε ζώδιο!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Ρομαντική Νέα Σελήνη στους Ιχθείς

Με όραμα την Αγάπη

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ενδιαφέρουσα Νέα Σελήνη ξεκινά τον μηνιαίο της κύκλο ο οποίος ξεκινά λίγο πριν την Εαρινή Ισημερία και μάλιστα σε ιδιαίτερη ζωδιακή μοίρα. Ο Ήλιος με τη Σελήνη, βρίσκονται στην έξαρση της Αφροδίτης, σε ένα σημείο των Ιχθύων, όπου το συναίσθημα βιώνεται στην υπέρτατη μορφή του. .

Λίγο μετά τις 3μμ, την 17η Μαρτίου, έχουμε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία.

Ήδη στο ίδιο ζώδιο, έχουμε τον Ποσειδώνα, τον Χείρωνα, να περιβάλλουν το νέο φεγγάρι και μάλιστα τον Χείρωνα να σχηματίζει σύνοδο με αυτό.

Σε ημέρα Κρόνου και ώρα Δία, το νέο φεγγάρι προτρέπει σε γνώση ή σε μαθήματα μέσω της πρότερης εμπειρίας μας.

Και αυτά τα μαθήματα κρίνονται απαραίτητα, καθώς η υπερ-ευαίσθητη Νέα Σελήνη με τον ρομαντισμό και την ανιδιοτέλεια που τη διακρίνει στην συγκεκριμένη ζωδιακή μοίρα, μπορεί να μας οδηγήσει σε υπερβολές.

Κι αυτό διότι ο Άρης από το ζώδιο του Τοξότη, προσβάλλει την Νέα Σελήνη. Επομένως μπορεί να προσελκύσουμε επιθετικούς ανθρώπους, ή να δεχτούμε επιρροές και πιέσεις από εκείνους που δρουν πιο ριψοκίνδυνα από εμάς. Ο Άρης βρίσκεται στο τέλος του Τοξότη, και αιχμηρές παρακινήσεις ενδέχεται να φέρουν προβληματισμό.

Την Σελήνη όμως στηρίζει ο Δίας, σε ευνοϊκή όψη τριγώνου και ο Χείρωνας στην σύνοδό του.

Κατά συνέπεια, όσο κι αν μία αντιπαλότητα, ένας ανταγωνισμός, μία αντιπαράθεση, δημιουργήσουν ενόχληση, θα έχουμε λύσεις. Εξ άλλου, η έμφαση του Άρη στον σχηματισμό γύρω από το Νέο Φεγγάρι, μπορεί να λειτουργήσει ως παρακίνηση, προκειμένου να βρούμε λύσεις που μαλακώνουν τα προβλήματά μας.

Οι λύσεις αυτές θα προέλθουν από την εσωτερική μας δύναμη, από τα ταλέντα και τις δεξιότητές μας, καθώς κι από ένα χάδι θεραπείας.

Θα μπορούσαμε να δούμε την Νέα Σελήνη σαν μία προσπάθεια να ανυψώσουμε το συναίσθημα και να φέρουμε στο φως την Αγάπη στην πιο εκλεπτυσμένη μορφή της. Αλλά ταυτόχρονα, να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς την θεραπεία του συναισθηματικού πόνου. Πικρίες, ανασφάλεια, αδυναμίες, φόβοι, απόρριψη, απώλεια, αντιπαλότητες, έχουν χαράξει στην ψυχή το αποτύπωμά τους.

Με την Νέα Σελήνη, στο σημείο που αγγίζει στην ατομική μας πορεία, μπορούμε να βρούμε την ίαση.

Ίαση και θεραπεία σε επιθυμίες, προσδοκίες, συναισθηματικές ανάγκες, με στόχο την πληρότητα που έρχεται μαζί με την Νέα Εποχή, αφού κατά την διάρκεια της αύξησης του φεγγαριού, θα υποδεχτούμε και την Εαρινή Ισημερία.

Μπορούμε να οραματιστούμε για μας την κατανόηση της Αγάπης, την ανάπτυξη της συμπόνιας και της προσφοράς, ταυτόχρονα να γίνουμε γενναιόδωροι προς τον ίδιο μας τον εαυτό και προς τους ανθρώπους που μας περιβάλλουν.

Είναι μία ξεχωριστή ευκαιρία, αυτή η Νέα Σελήνη!

Κατά τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, επιβεβαιώνεται ακριβώς αυτό: η ζωδιακή μοίρα συμβολίζει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε μέσα από οραματισμό, όπως οι μεγάλοι οραματιστές που υλοποίησαν το όνειρό τους. Να κυριαρχήσουμε στις περιστάσεις της εποχής.

Κριός

Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεκινήσετε την αναδόμηση «εκ των έσω». Λίγο δύσκολο για ένα εξωστρεφές ζώδιο σαν εσάς, αλλά πρέπει να θυμόσαστε πως πλησιάζουν τα γενέθλιά σας. Θα λέγαμε πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε μία νέα αρχή και να ψάξετε τα βαθύτερα όνειρα και τις ανάγκες που δεν έχουν ως τώρα εκφραστεί. Ή τα ανομολόγητα μυστικά σας. Σίγουρα υπάρχουν εκκρεμή θέματα που λόγω της ταχύτητας με την οποία κινείστε, δεν μπορείτε να τα προλάβετε.

Η καθυστέρηση είναι ο «εχθρός» σας αλλά τώρα πρέπει να σταματήσετε για λίγο και να εμβαθύνετε. Μήπως υπήρξαν ως τώρα δισταγμοί και προσκολλήσεις που απλά σας βύθιζαν σε μία λανθασμένη κατάσταση; Μήπως έχετε βαλτώσει σε ένα στόχο, ένα σχέδιο, ή μία φιλία; Τελικά, πώς θα είναι καλύτερο να προοδεύσετε;

Όλα αυτά πρέπει να μελετηθούν με την ευκαιρία της Νέας Σελήνης.

Σίγουρα τα θετικά σας περιμένουν. Σύντομα θα έχετε τα γενέθλιά σας.

Ωστόσο, θα ήταν καλό να αποτινάξετε τις αναστολές, τις αδυναμίες, τις φοβίες που σας έχουν προκαλέσει σύγχυση ως τώρα. Μετά από μία ανατροπή των δεδομένων του χθες, πολλά θετικά σας περιμένουν. Αδράξτε την ευκαιρία γιατί μία νέα αστρολογική χρονιά σύντομα για σας, θα χαρακτηριστεί από πολλές από τις αποφάσεις αυτής της Νέας Σελήνης. Κλείστε ένα κύκλο και προετοιμαστείτε για τον επόμενο. Απομακρύνετε ό,τι είναι εχθρικό και μπορεί να σας βλάψει πισώπλατα. Κυρίως αν ανήκει στο φιλικό περίγυρο. Μην γίνεστε άλλο αφελείς.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη για σας φέρνει το μήνυμα της αναγκαίας ανατροπής σε στόχους και άλλα σχέδια. Καθώς για αρκετό χρονικό διάστημα, από το καλοκαίρι ίσως και μετά, για πολλούς από εσάς, υπήρξαν απαιτήσεις στον τομέα της καριέρας, τώρα πρέπει πλέον να κάνετε μία νέα αρχή. Η νέα περίοδος, έχει να προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να κατανοήσετε τι σας ενδιαφέρει να γίνει ως δημιουργική δουλειά και μπορεί να σας οδηγήσει σε νέους πνευματικούς δρόμους μελλοντικά.

Ωστόσο, άμεσα θα περάσετε από αρκετούς κλυδωνισμούς με στόχο να αλλάξουν κάποια σχέδια που δεν είναι αποδοτικά, ή δεν έχουν εύκολη επίτευξη. Συχνά είστε ονειροπόλοι, κι αυτό ενώ σας κάνει γόνιμους σε έμπνευση, αλλά δεν σημαίνει πως όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Επίσης, μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια νέα σχέδια για το μέλλον, ή να βάλετε διαφορετικές προτεραιότητες.

Κάποιοι φίλοι θα σας εκπλήξουν με ιδέες ή συμπαράσταση. Αλλά κάποιοι άλλοι θα στραφούν εναντίον σας και μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απομάκρυνσης. Ας μην λυπηθείτε την απώλεια, ο άνεμος αλλαγής θα αποτινάξει το χθες, αυτή την εποχή όλοι κρίνονται από τα έργα τους.

Προσοχή σε μία προσκόλληση ή φοβία που σας περιορίζει να ανοιχτείτε στον κοινωνικό σας χώρο, ή στην καριέρα σας. Ωστόσο, θα έρθει η στιγμή να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη θα σας προσφέρει την δυνατότητα να ανοίξετε νέους ορίζοντες στον χώρο της καριέρας. Αν ήδη έχετε ένα συγκεκριμένο χώρο που επιδίδεστε, θα υπάρξουν νέα ξεκινήματα, αφού αποτινάξετε τις ασαφείς εικόνες που περιβάλλουν τα σχέδιά σας. Θα πρέπει να τολμήσετε μία νέα αρχή και να προοδεύσετε μέσα από πρωτοποριακές ιδέες, ή μία ανατροπή.

Το φαινόμενο αυτό προϊδεάζει για τις αλλαγές που επέρχονται στο επόμενο χρονικό διάστημα. Ευκαιρίες για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών θα παίξουν ρόλο και σίγουρα θα είναι αρκετά εύκολο να διαπιστώσετε πως θα έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ή θα διαλύονται σχέσεις που δεν θα είναι χρήσιμες στο μέλλον.

Μία νέα έμπνευση για τα θέματα της καριέρας θα αναπτύσσεται και διαισθητικά θα πάρετε αποφάσεις. Κάνετε υπομονή αν υπάρχουν καθυστερήσεις αρχικά, καθώς σχέδια που αγαπάτε ετοιμάζονται σταδιακά να εξελίσσονται.

Μπορεί να αφορούν την τέχνη ή ένα σκοπό που θα φέρει κέρδη σε σας και ενδεχομένως θα σας κάνει πιο αγαπητούς. Αρέσετε και έλκετε το ενδιαφέρον στις κοινωνικές σχέσεις. Το μόνο εμπόδιο μπορεί να είναι μία πιθανή δογματική άποψη για τη ζωή, την οποία πρέπει να ξεπεράσετε. Μην επιτρέπετε σε σκοτεινές σκέψεις ή αδυναμίες να αναστείλουν την πορεία της νέας αρχής!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΗΜ
40 - 32
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;