5 ταινίες για εσένα που θες να περάσεις απλά την ώρα σου
Αυτές οι ταινίες θα κάνουν λίγο πιο χαλαρή τη μέρα σου!

Υπάρχουν αμέτρητες ταινίες για να περάσεις την ώρα σου και να χαλαρώσεις!

Αν δεν είσαι σε φάση να προβληματιστείς και να μπεις σε τρυπάκια όπου το μυαλό σου θα χρειαστεί να καταναλώσει φαιά ουσία για να κατανοήσεις κάποια πράγματα τότε μπορείς να παρακολουθήσεις στη βολή του σπιτιού κάποιες από τις παρακάτω ταινίες και να αράξεις!

Τσέκαρε!

1.About Last Night

Στο Λος Άντζελες γεννιούνται δύο νέες αγάπες. Από το μπαρ στο κρεβάτι όλα δείχνουν εύκολα. Τι γίνεται, όμως, όταν οι σχέσεις αυτές δοκιμάζονται πια στον αληθινό κόσμο;

2.Don Jon

Ο Τζον Μαρτέλο είναι ένας μοντέρνος Δον Ζουάν. Οι φίλοι του τον ονομάζουν Δον Τζον, αφού έχει την ικανότητα να «χτυπάει» κάθε σαββατοκύριακο κι από μία καυτή γυναίκα, χωρίς ποτέ να αποτυγχάνει. Η εμμονή του, όμως, με το πορνό, τον έχει αποξενώσει από τη ζωή του και ξεκινάει ένα ταξίδι αναζητώντας μια πιο ικανοποιητική σεξουαλική ζωή. Αυτό που θα πετύχει είναι να δει τη «μεγάλη εικόνα» και να μάθει περισσότερα για τη ζωή και την αγάπη μέσω δύο γυναικών.

3.The Mexican

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ένα ζευγάρι που μαλώνει συνεχώς για ασήμαντους λόγους. Ο Jerry Welbach, ο οποίος δουλεύει για κάποιον κακοποιό, πρέπει να πάει στο Μεξικό να παραλάβει ένα ανεκτίμητης αξίας πιστόλι, αλλιώς… Από την άλλη η samantha (Roberts) πάει στο Las Vegas μετά από έναν καυγά με τον Jerry, όπου και πέφτει θύμα απαγωγής από κάποιους που θέλουν το όπλο.

4.Juno

Μια φρέσκια, πνευματώδης και ασυνήθιστα έξυπνη κωμωδία, που τα γνωστότερα ξένα έντυπα την έχουν ήδη εντάξει στις λίστες τους με τις 10 καλύτερες ταινίες της χρονιάς. Η ταινία είναι υποψήφια για 3 Χρυσές Σφαίρες: Α Γυναικείος Ρόλος σε Κωμωδία ή Μιούζικαλ για την Έλεν Πέιτζ, Καλύτερου Σεναρίου και Καλύτερης Ταινίας – Κωμωδία ή Μιούζικαλ. Η Τζούνο είναι ένα ψυχρά ειλικρινές έφηβο κορίτσι, με ισχυρές δόσεις αυτοπεποίθησης και μοναδική αίσθηση του χιούμορ, που έχει πάντα τον έλεγχο της κατάστασης. Ένα βαρετό απόγευμα, η Τζούνο αποφασίζει να κάνει σεξ με τον Μπλίκερ και το αποτέλεσμα είναι μια απρόσμενη εγκυμοσύνη. Η Τζούνο και η κολλητή της, Λία, σχεδιάζουν να βρούν, για το αγέννητο μωρό, τους τέλειους γονείς που θα το υιοθετήσουν. Η αναζήτηση οδηγεί στον Μαρκ και στη Βανέσα, ένα ευκατάστατο και φαινομενικά τέλειο ζευγάρι. Καθώς όμως η Τζούνο ετοιμάζεται να φέρει το μωρό στον κόσμο, η ειδυλλιακή ζωή των Μαρκ και Βανέσα αρχίζει να παρουσιάζει ρωγμές. Η Τζούνο θα βιώσει μια συναισθηματική περιπετεια…

5.Pitch Perfect

Ένας αληθινός πόλεμος έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε κολεγιακά γκρουπ που τραγουδούν ακαπέλα.
Σε ένα από αυτά, μόνο με κοπέλες, ένα επαναστατημένο κορίτσι, η Μπέκα, χρησιμοποιεί τη συμμετοχή της για να διαφύγει από τη ζωή του σχολείου.
Ο δρόμος είναι μακρύς και το πρωτάθλημα πλησιάζει ..

Δες και αυτό: 5 ταινίες για εσένα που αγαπάς την άγρια φύση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;