4+1 είδη φοιτητών που βλέπεις στο κυλικείο της σχολής
Άλλο ένα εξάμηνο ξεκινάει με τον ήλιο σιγά σιγά να κατακλύζει τις μέρες και τους φοιτητές τα πανεπιστήμια.

Ένα από τα πιο πολυσύχναστα και ιερά μέρη σε μια σχολή δεν είναι άλλο από το κυλικείο.

Άλλοτε φτηνά, άλλοτε ακριβά, πάντα με μια (μεγάλη) δόση χαλαρότητας και αναποφασιστικότητας για το αν πρέπει ή όχι να πας στο μάθημα, τα κυλικεία των σχολών ήταν πάντα εκεί για να ζήσεις όλες τις εκφάνσεις της φοιτητικής ζωής.

 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε από την ταπεινή μας εμπειρία τα είδη των φοιτητών που συναντάς στα κυλικεία των σχολών.

Ο Πάμε για Καφέ

Ο συγκεκριμένος τύπος φοιτητή ρίχνει πιστόλι σε κάθε μάθημα που μπορεί να υπάρχει στο τμήμα του και συνήθως δεν νιώθει τύψεις για αυτό. Έχει δοκιμάσει όλες τις πιθανές γεύσεις στο φρέντο καπουτσίνο που πίνει και έχει πάντα δικό του τραπεζάκι στο οποίο κάθεται. Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, τραβάει στη δίνη αυτή και άλλους συμφοιτητές – θύματα που νιώθουν άσχημα να του πουν όχι.

Αγαπημένη ασχολία: τίτσου

Ο Γουστάρω την Τυροπιτού

Αγαπημένο είδος φοιτητή και ενίοτε φοιτήτριας που νομίζει ότι αν αγοράζει από το ίδιο κυλικείο κάθε φορά θα κάνει το άτομο που βρίσκεται πίσω από τον πάγκο να τους ερωτευτεί παράφορα. Έχει δοκιμάσει κάθε πιθανή σφολιάτα και καφέ που πουλάει το κυλικείο, στα οποία και χαλάει όλα του το μηνιαίο budget (τουλάχιστον τώρα με το 1+1 στον καφέ δεν θα ξοδεύει τόσα). Αν τα κυλικεία είχαν πολιτική γνωστής αμερικάνικης καφετέριας, θα ονειρευόταν να γράψει το όνομα στο κυπελάκι του φρέντο με καρδούλες και έναν αριθμό τηλεφώνου.

Αγαπημένη ασχολία: να μη καταλαβαίνει πότε τρώει χυλόπιτα

Ο κάνω εργασία / διαβάζω

Όλοι έχουμε εκείνο το συμφοιτητή που επειδή μάλλον μένει με γονείς ή δίπλα σε οικοδομή ή απλά δεν μπορεί να συγκεντρωθεί με τίποτα, διαβάζει πάντα έξω. Επειδή κιόλας στην βιβλιοθήκη δεν μπορεί να πάρει τον καφέ και το φαγητό του, το κυλικείο είναι πάντα η σίγουρη επιλογή. Πιάνει το μεγαλύτερο τραπέζι για να απλώσει όλες τις σημειώσεις, βιβλία, λάπτοπ και κάνει ανενόχλητα εργασία λες και δεν θα ξημερώσει η επόμενη μέρα.

Αγαπημένη ασχολία: στον 1+1 καφέ να παίρνει και τους δύο για τον εαυτό του

Ο βλαχοδήμαρχος

Ο αγαπημένος δήμαρχος της καρδιάς μας ο οποίος ξέρει όλο τον κόσμο και χαιρετάει ακόμα περισσότερο, έχει αγαπημένο του στέκι και έδρα πολιτικής επιρροής, φυσικά το κυλικείο της σχολής. Ήδη από το πρώτο έτος άνοιξε τα δίχτυα του σε όλες τις πιθανά τμήματα και έχει βρει τον άνθρωπο του για κάθε δουλειά ή χάρη μπορεί να χρειαστεί ποτέ. Δεν έχει στρατολογηθεί απαραίτητα από κάποια παράταξη γιατί πολύ απλά θα μπορούσε

Αγαπημένη ασχολία: να ζητάει το κινητό κάποιου/κάποιας συμφοιτητή/συμφοιτήτριας για να “πάνε για καφέ”

Η παρέα που κάνει μόνο φασαρία

Ξέρεις για ποια λέω. Εκείνη η παρέα που γελάει και φωνάζει νομίζοντας πως μόνο εκείνοι βρίσκονται στο χώρο και για κάποιο λόγο βρίσκονται πάντα όταν πηγαίνεις εσύ στο κυλικείο. Η παρέα αυτή αποτελείται κυρίως από τους “Πάμε για καφέ” και φαίνεται να μην έχουν καμία υποχρέωση ποτέ. Κανείς ακόμα δεν ξέρει γιατί αυτή η παρέα πηγαίνει για καφέ στο κυλικείο της σχολής και όχι οπουδήποτε αλλού αφού δεν παρακολουθούν τα μαθήματα.

Αγαπημένη ασχολία: να ψάχνουν συνέχεια κωδικούς CU Around αφού καίνε και διαφορετικό κάθε μέρα

Δε χρειάζεται να ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες για να απολαύσεις τον καφέ και το άραγμα στο κυλικείο. Εκείνο είναι εκεί πάντα για σένα, να σε στηρίζει, να σου σκοτώνει χρόνο, να σου γνωρίζει κόσμο. Έτσι κιόλας που τώρα έχεις 1+1 καφέ δώρο με το CU Around, δεν έχεις καν δικαιολογία να μην το αγαπάς.

Για να δεις σε ποια κυλικεία μπορείς να αγοράσεις 1 καφέ και να πάρεις άλλον 1 δώρο, μπες στη σελίδα του CU Around: https://www.vodafonecu.gr/cu-around/food-and-drink/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 1