Οι καλύτεροι λόγοι για να είναι κάποιος single στα twenties
Γιατί φίλοι μου, καλές και οι σχέσεις με τους άλλους, όμως η καλύτερη σχέση είναι αυτή που έχουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πολύς λόγος γίνεται για την άξια των ερωτικών σχέσεων, για τη σημαντικότητα μιας υγιούς δέσμευσης, για τη συμπληρωματικότητα των δυο φύλων, για την ολοκλήρωση που νιώθουν οι ερωτικοί σύντροφοι. Κανείς όμως δεν υμνεί τη χαρά της ατομικότητας, τη δύναμη της ελευθερίας, το πάθος της αυτό- εξερεύνησης.

Γιατί φίλοι μου, καλές και οι σχέσεις με τους άλλους, όμως η καλύτερη σχέση είναι αυτή που έχουμε με τον ίδιο μας τον εαυτό.

Σε καμιά περίπτωση δε λέω πως πρέπει να είμαστε, να ζούμε και να νιώθουμε μόνοι. Αντίθετα μάλιστα, πιστεύω πως η ευτυχία στη ζωή μας στηρίζεται στο δίκτυο των σχέσεων που δημιουργούμε με το περιβάλλον μας. Οι σχέσεις όμως στη ζωή μας δεν ταυτίζονται μόνο με τις ερωτικές.

Σε τελευταία ανάλυση δε γεννηθήκαμε μισοί, αλλά ολόκληροι. Άρα αυτός ο αγώνας του «ψάχνω το άλλο μου μισό» βασίζεται σε μια απάτη από την οποία κάθε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να ξεφύγει.

Είναι γεγονός πως όσο μεγαλώνουμε οι σχέσεις αλλάζουν μορφή, οι φίλοι απομακρύνονται και όλοι αποξενώνονται στην προσπάθεια τους να κυνηγήσουν τους  προσωπικούς τους στόχους. Τι γίνεται όμως όταν είσαι ακόμα κοντά στα είκοσι και  δεν ξέρεις ούτε τι θες, ούτε ποιον θες;

Η απάντηση είναι απλή, απόλαυσε αυτή την ελευθερία της αποδέσμευσης από τα «συγκεκριμένα θέλω» σου και ζήσε κάθε στιγμή όπως γουστάρεις. Απόλαυσε το ότι είσαι μόνο για τον εαυτό σου και αφέσου στα 10 θανάσιμα αμαρτήματα κάθε εργένη τώρα που μπορείς.

  1. Απόλαυσε την απόλυτη ησυχία του καναπέ σου φορώντας τα ρούχα, τα παπούτσια και ότι άλλο θες.
  2. Κοίτα άπειρες ώρες τηλεόρασης, παίξε όποιο παιχνίδι θέλεις στον υπολογιστή ή το playstation χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανένα.
  3. Βγες έξω με τους φίλους σου, πιες, χόρεψε, φλέρταρε και γύρνα ότι ώρα θες, χωρίς να απολογείσαι σε κανένα.
  4. Κάνε ελεύθερος/η ότι ταξίδι θέλεις με όποιον θες, χωρίς να αφήνεις κανένα πίσω.
  5. Φάε όλη την πίστα μόνος /η χωρίς τύψεις και χωρίς κριτική.
  6. «Παίξε» στο facebook με οποίον/α  και όσους/ες θέλεις χωρίς άγχος.
  7. Αφιερώσου στο κτίσιμο του κορμιού σου. Πήγαινε στο γυμναστήριο όσο συχνά θέλεις και όχι μια φορά το μήνα.
  8. Αφιερώσου στην καριέρα σου. Ξύπνα το πρωί νωρίς και πήγαινε στη σχολή/ στη δουλεία σου στην ώρα σου. Γύρνα σπίτι με άνεση, ότι ώρα τελειώσεις.
  9. Ζήσε κάθε στιγμή σαν να είναι μοναδική και απόλαυσε εκείνη την υπέροχη αίσθηση του ότι δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.
  10. Κάνε ότι τρέλα σου έρθει ή απλά μην κάνεις τίποτα τώρα που μπορείς.

Να θυμάσαι πως η ζωή σου ανήκει μόνο σε σένα. Πως είσαι από μόνος σου ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος που μπορεί να περνά τέλεια και μόνος/η!

Γιατί η ζωή είναι ωραία και είναι μόνο δική σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;