Τι πρέπει να έχεις στο αμάξι σου για να κάνεις μια γυναίκα να «ζηλέψει»;
Αυτό πρέπει να το δεις!

Οι γυναίκες φημίζονται για την οργανωτικότητά τους και συνηθίζουν να εντυπωσιάζονται με ό,τι τους παρέχει ευκολία σε αυτή την κατηγορία. Και η αλήθεια είναι πως αν δουν κάτι έξυπνο και μοναδικό, ενθουσιάζονται περισσότερο! Βασιζόμενος σε αυτή τη σκέψη έχω να σου προτείνω τα παρακάτω gadgets για το αμάξι σου:

Μαγνητική βάση αυτοκινήτου

Κολλάει εύκολα πάνω στο ταμπλό και με ένα ειδικό εξάρτημα που τοποθετείς στο πίσω μέρος του κινητού … το «μαγνητίζει»! Μπορείς να την χρησιμοποιείς για να πάρεις τηλέφωνο, να βάλεις το GPS αλλά και για να βγάλει εύκολα selfie. Βρες την εδώ!

Ανοιχτή ακρόαση αυτοκινήτου

Διακριτική και ιδιαίτερα χρηστική, την τοποθετείς στο σκίαστρο του αυτοκινήτου σου και ξεχνάς… πού έχεις το κινητό σου! Συνδέεται με bluetooth και όπου και αν βρίσκεται το κινητό σου, στην τσέπη σου, στο μπουφάν σου, στην τσάντα σου, στο πορτμπαγκάζ… αν κάποιος σε καλέσει, μπορείς να του μιλήσεις άμεσα και εύκολα! Βρες την εδώ!

Bluetooth αυτοκινήτου 2 σε 1

Συνδυάζει την άνεση της ανοιχτής ακρόασης με την «ιδιωτικότητα» ενός Bluetooth ακουστικού. Μιλήστε ελεύθερα, ακούστε την αγαπημένη σας μουσική αλλά και τις οδηγίες του GPS από το κινητό σας χρησιμοποιώντας την ανοιχτή ακρόαση. Θέλετε να απαντήσετε σε μία κλήση χωρίς να ακούν οι συνεπιβάτες σας; Απλά βγάλτε το Bluetooth ακουστικό από τη βάση του και η κλήση θα μεταφερθεί σε αυτό! Το ακουστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί εντός και εκτός αυτοκινήτου, χωρίς να σας περιορίζει. Για να το φορτίσετε απλά τοποθετήστε το στη βάση της ανοιχτής ακρόασης. Βρες το εδώ!

Αντάπτορας αυτοκινήτου διπλής USB φόρτισης

Με αυτό το μικρό gadget μπορείς να φορτίσεις παράλληλα δύο συσκευές με καλώδιο φόρτισης USB μέσα στο αυτοκίνητο! Είναι ο πιο γρήγορος φορτιστής αυτοκινήτου και μπορείς να τον βρεις εδώ!

Μαγνητικό καλώδιο φόρτισης

Ξέχασε τον συμβατικό τρόπο φόρτισης που σε περιορίζει και φόρτισε το κινητό σου χωρίς περιττές κινήσεις, γρήγορα και εύκολα! Με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων, το μαγνητικό καλώδιο είναι συμβατό με όλες τις συσκευές και μπορείς να το βρεις εδώ!

Κάμερα Αυτοκινήτου

Την τοποθετείς πίσω από τον καθρέπτη του αυτοκινήτου σου και τα καταγράφεις «όλα»! Η κάμερα συνδέεται με το κινητό σου μέσω εφαρμογής ώστε να μπορείς να δεις φωτογραφίες και video που κατέγραψες! Χρησιμοποιείται είτε όταν το αυτοκίνητο είναι σταματημένο, είτε σε κίνηση ενώ εν ώρα οδήγησης, σε περίπτωση ατυχήματος μπορεί να καταγράψει το συμβάν. Βρες την εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;