Ο
Πήγε να το παίξει διπλωμάτης, αλλά δε του βγήκε!

Αν “κυκλοφορείς” λίγο στον internet, σίγουρα θα έχεις ακούσει κάτι για την μεγάλη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στα κορίτσια του Sex and the City, Kim Cattrall (Samantha) και Sarah Jessica Parker (Carrie).

Αν όχι πληροφορήσου εδώ!

Τέλοσπαντων, ο γοητευτικός ηθοποιός Jason Lewis, που υποδύθηκε τον σύντροφο της Samantha, Smith, βρέθηκε καλεσμένος σε μία εκπομπή και φυσικά δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την κόντρα των πρώην συναδέλφων του.

Στην αρχή προσπάθησε να πάρει τον δρόμο της διπλωματίας λέγοντας: “Αν δεν έχεις κάτι καλό να πεις, καλύτερα να μη λες τίποτα”. Γρήγορα όμως το ξέχασα και είπε «Ακούστε, πρέπει να πω ότι η Sarah ήταν πάντα αξιαγάπητη και άψογη επαγγελματίας. Και πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να θυμούνται τη γενναιοδωρία των άλλων και όσα τους έχουν δοθεί» και πρόσθεσε ότι δεν έχει κάτι άλλο να πει.

Ο παρουσιαστής όμως επέμεινε και τον ρώτησε αν αυτό που δήλωσε σημαίνει ότι τάσσεται με το “Team Sarah”. Κι εκείνος είπε: “Θα πρέπει να αναγνωρίσω ότι αυτή η γυναίκα έχει μία χάρη. Και ήταν πάντα καλή μαζί μου”.

Ε τα είπες όλα Smith μου. Πήγε περίπατο η διπλωματία.

Δες και το βίντεο:

Δες κι αυτό: Chaos in the city! Η SJP απαντά στην Kim Cattrall και προβλέπεται νέος γύρος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;