Survivor 2018 αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο! (video)
Survivor 2018 αποχώρηση: Δες τι έγινε στο συμβούλιο του νησιού!

Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε, παρακολουθήσαμε τη Survivor 2018 αποχώρηση και μάθαμε ποιος από την ομάδα των Μαχητών, η οποία έχασε στο αγώνισμα της ασυλίας, θα εγκαταλείψει την παραλία και τον Άγιο Δομίνικο, και θα πάρει τον μακρύ δρόμο του γυρισμού στην Ελλάδα.

Υποψήφιοι ήταν ο Νίκος Θωμάς, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος και ο Νικόλας Αγόρου. Τελικά το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να στηρίξει τον Θεοδωρόπουλο και τον Αγόρου, οπότε μοιραία ο κινηματογραφιστής Νίκος Θωμάς είναι ο μαχητής που αποχώρησε.

«Έτυχε να έχω κάποιες ατυχίες και να μην μπορώ να αγωνιστώ, όπως θα μπορούσα. Όπως αξιοκρατικά με πρότεινε ο Χάρης για να φύγω, πιστεύω το ίδιο έγινε και από το κοινό. Δεν ήμουν ανταγωνιστικός. Από εκεί και πέρα, το ότι προσπάθησα να ακολουθήσω την ομάδα αθλητικά, σίγουρα αυτό μετά τους τραυματισμούς, δεν μπόρεσα. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρέθηκα εδώ, ήταν σαν όνειρο ζωής για μένα. Το απόλαυσα όσο μπορούσα να το απολαύσω. Χάρηκα που γνώρισα, έστω και από μακριά κάποιους ανθρώπους που ήθελα να γνωρίσω από κοντά και κάποιους σίγουρα θα τους δω από κοντά μετά. Και ευχαριστώ και εσάς που με επιλέξατε να βρεθώ εδώ, που μου χαρίσατε αυτή την εμπειρία» είπε και αποχαιρέτησε την ομάδα του…

Δες και το βίντεο:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες κι αυτό: Νίκος Θωμάς: Μάθε 6 πράγματα για τον παίκτη του Survivor 2018!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;