Ο απόλυτος οδηγός για να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο πρώτο ραντεβού!
Ήρθε η ώρα να κάψεις καρδιές!

Αυτό που σίγουρα έχουμε ζήσει όλοι είναι ένα τραγικά κακό και άβολο πρώτο ραντεβού.

Το πρώτο ραντεβού, μοιάζει πάρα πολύ με μία οντισιόν ή μία συνέντευξη για δουλειά αν το καλοσκεφτείς… Ποτέ δεν είσαι χαλαρός, πρέπει να απαντήσεις σε ΠΟΛΛΕΣ ερωτήσεις για τον εαυτό σου και να πείσεις τον άλλο ότι είναι ο “κατάλληλος” υποψήφιος για τη θέση του συντρόφου.

Υποσυνείδητα, όλοι μας όταν βγαίνουμε στον κόσμο των ραντεβού, ψάχνουμε κάποιον με τον οποίο θα μπορούσαμε μακροπρόθεσμα να είμαστε μαζί, ακόμα κι αν λέμε ότι θέλουμε κάτι εντελώς περιστασιακό για να περάσουμε κάλά.

Για να καταφέρεις λοιπόν να εντυπωσιάσεις το ραντεβού σου, άκου τι πρέπει να κάνεις…

1) Να δείξεις ότι έχει καλή “σχέση” με τον εαυτό σου

Και όχι, δεν εννοώ να φανείς ναρκισσιστής. Αλλά να δείξεις ότι δεν είσαι ένας άνθρωπος γεμάτος ανασφάλειες και κόμπλεξ. Πρέπει πρώτα εσύ να αγαπήσεις τον εαυτό σου για να κάνεις και κάποιον άλλο να σε αγαπήσει.

Εξάλλου, οι άνθρωπο με αυτοπεποίθηση είναι οπωσδήποτε και πιο γοητετικοί.

2) Δείξε ανθρώπινος

Όχι, στο πρώτο ραντεβού δε χρειάζεται να φανείς ατρόμητος, άτρωτος και χωρίς ελαττώματα. Τότε υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσεις υποψίες στον άλλο ότι κάτι δεν πάει καλά μαζί σου γιατί δεν είσαι αρκετά “ανθρώπινος”.

Μπορείς να μοιραστείς κάποιου φόβους σου τους οποίους κατάφερες να ξεπεράσεις.

Τότε θα δείξεις και “φυσιολογικός” και θαρραλέος που κατάφερες να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες.

Όμως…

3) Μη δημιουργείς στον άλλο το αίσθημα της λύπησης

Μην ξεκινήσεις να βομβαρδίζεις το ραντεβού σου με το πόσο δύσκολα τα έχεις βγάλει στη ζωή σου και πόσο δεν πήρες αγάπη από τη μαμά σου.

Σίγουρα το άτομο που συνοδεύεις θα δείξει ενδιαφέρον και θα προσπαθήσει να σου συμπαρασταθεί, αλλά η λύπηση δεν είναι γερό θεμέλιο για μία σχέση.

Το πιθανότερο μάλιστα είναι ότι θα μπεις στο friendzone. Και μάλιστα ούτε καν στη θέση του “fun” φίλου, αλλά του πληγωμένου κουταβακίου…

4) Είμαι λίγο “τρελός”

Ω ναι, όλοι μας έχουμε κάποια τρέλα στη ζωή μας… Κάποια ιδιοτροπία ή ιδιαιτερότητά μας.

Αν μιλήσεις λοιπόν γι’ αυτή με τρόπο όμως απόλυτα λογικό, θα δώσεις έναν ευχάριστό τόνο στη βραδιά, θα προκαλέσεις ένα μυστήριο στην ατμόσφαιρα και θα κινήσεις το ενδιαφέρον του συνομιλητή σου.

Θα δημιουργήσεις την αίσθηση της μοναδικότητας, ακόμα κι αν αυτό στην πραγματικότητα απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα και η ιδιαιτερότητά σου δεν είναι κάτι που έχεις αποκλειστικά εσύ!

5) Μην πιεις πολύ αλκοόλ

Κανείς δε θέλει να βγει με κάποιον που θα γίνει ντίρλα στο πρώτο ραντεβού και θα αρχίσει να λέει βλακείες χωρίς να σκέφτεται. Είναι πολύ πιθανόν από το άγχος σου να πιεις λίγο παραπάνω, αλλά φρόντισε να είναι σε σημείο που ελέγχεις και δε θα φέρει τον άλλο σε αμηχανία…

Δες κι αυτό: Θέματα συζήτησης στο πρώτο ραντεβού: Do’s & Don’ts! (Λίστα)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;