Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα αντίτυπο του βραβευμένου best seller βιβλίου
Στο μυθιστόρημα αυτό βασίστηκε η νέα ταινία "Κάθε Μέρα Άλλη Μέρα" που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους από την ODEON!

Συμπλήρωσε τη φόρμα στο τέλος του άρθρου και κέρδισε ένα αντίτυπο του βραβευμένου από τους New York Times μπεστ-σέλερ μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Λέβιθαν “Κάθε μέρα άλλος”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκης, στο οποίο βασίστηκε η ταινία «Κάθε Μέρα Μία Άλλη Μέρα».

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στις 12.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

“Κάθε Μέρα Μία Άλλη Μέρα”

Ένα ανεξήγητο φαινόμενο. Δύο ψυχές που ερωτεύονται βαθιά. Ένα όνειρο που μοιάζει άπιαστο, σε ένα μέλλον που δεν γνωρίζουν αν θα μοιραστούν.

Η μαγεία του πρώτου έρωτα, που εμφανίζεται κάθε μέρα σε διαφορετικό πρόσωπο, ξεδιπλώνεται μέσα από την γλυκιά, συγκινητική ιστορία τού «Κάθε Μέρα Μία Άλλη Μέρα»…

22 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την ODEON

Λίγα λόγια για την ταινία

Βασισμένο στο βραβευμένο από τους New York Times μπεστ-σέλερ μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Λέβιθαν, το «Κάθε Μέρα Μία Άλλη Μέρα» αφηγείται την ιστορία της Ριάνον, ενός 16χρονου κοριτσιού που ερωτεύεται μια μυστηριώδη ύπαρξη με το όνομα «Α», η οποία κατοικεί σε διαφορετικό σώμα κάθε μέρα, για εκείνη τη μέρα και μόνο. Αισθανόμενοι μια ακατανίκητη έλξη, ο «Α» και η Ριάνον συνεργάζονται κάθε μέρα για να βρουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να γνωρίζουν ποιόν ή τί θα τους φέρει η επόμενη μέρα. Όσο περισσότερο ερωτεύονται, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούν τις δυσκολίες του να αγαπάς κάποιον που αλλάζει μορφή κάθε 24 ώρες, κι έτσι η Ριάνον και ο «Α» έρχονται τελικά αντιμέτωποι με την πιο σκληρή απόφαση που έχουν πάρει ποτέ τους. Μια γλυκιά ιστορία αγάπης που ξεπερνά την εξωτερική εμφάνιση και τους περιορισμούς που αυτή φέρνει, μια ιστορία αγάπης για το πώς είναι να αγαπάς κάποιον μόνο και μόνο για το σημαντικότερο κομμάτι του: την ψυχή.

Δες και το trailer:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;