5 ταινίες για εσένα που αγαπάς την άγρια φύση!
Οι ταινίες αυτές θα σε κάνουν να ταξιδέψεις σε άλλες χώρες!

Οι ταινίες περιγράφουν πολλές καταστάσεις της ζωής και να είσαι από τους ανθρώπους που αγαπούν την άγρια φύση τότε σίγουρα πρέπει να απολαύσεις τις παρακάτω ταινίες!

1.Gorillas in the Mist

Η ιστορία της Νταϊάν Φόσεϊ, μιας γυναίκας που εγκαταστάθηκε στη Ρουάντα, αφοσιώθηκε στη μελέτη του ορεινού γορίλα, μολονότι ερασιτέχνης κατάφερε να πλησιάσει και να επικοινωνήσει με τα επικίνδυνα αυτά θηλαστικά, ενώ παράλληλα πολέμησε τους λαθροθήρες που οδηγούσαν σε αφανισμό το είδος.

2.Grizzly Man

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ με αυθεντικό υλικό από το αρχείο του ερευνητή των άγριων αρκούδων στην Αλάσκα Τίμοθι Τρέντγουελ, που βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τη φίλη του από τα πλάσματα τα οποία προστάτευε και στα οποία αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Το ντοκιμαντέρ βραβεύτηκε με το βραβείο Alfred P. Sloan στο φεστιβάλ ταινιών Sundance.

3.African Cats

Ένα ντοκιμαντέρ της φύσης που επικεντρώνεται σε δυο οικογένειες αιλουροειδών και στο μάθημα επιβίωσης που δίνουν στα μικρά τους μέσα στο άγριο φυσικό περιβάλλον.

4.Arctic Tale

Γυρισμένη στο χιονισμένο βασίλειο της κορυφής του κόσμου, το Arctic Tale είναι μια τρυφερή ταινία από τους δημιουργούς της ταινίας «Το Ταξίδι του Αυτοκράτορα». Το Arctic Tale ακολουθεί τον Νάνου και τον Σίλα, μια μικρή πολική αρκούδα και μια φώκια, στην εντυπωσιακή τους προσπάθεια να επιβιώσουν. Οπλισμένοι με τα φυσικά τους ένστικτα και την καθοδήγηση από τις μητέρες τους, τα χαριτωμένα αυτά ζώα έρχονται αντιμέτωπα με αμέτρητες προκλήσεις, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον που αλλάζει ραγδαία..
Το ντοκιμαντέρ μας μεταφέρει στην άκρη της Γης και στις πολικές αρκούδες στο βασίλειο των πάγων. Είναι μια ταινία του National Geographic που προκαλεί γέλιο και δάκρυα. Μας επιμορφώνει αλλά και μας διασκεδάζει. Η ταινία είναι όλη αληθινή, και βασίστηκε σε 15χρονες εμπειρίες και παρατηρήσεις στην Αρκτική και τα στοιχεία έχουν ελεγχθεί μέσα από τρεις διαφορετικές πηγές από το National Geographic, το οποίο απαιτεί αυστηρή εξονυχιστική έρευνα.
Την αφήγηση κάνει η Κουίν Λατίφα (Queen Latifah), η οποία είναι άμεση, ζεστή και με χιούμορ.

5.The Bear

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ένα μικρό αρκουδάκι μένει μοναχό του και φοβισμένο. Συντροφιά και προστασία θα βρει δίπλα σε ένα μεγάλο αρσενικό, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να αποφύγει δύο κυνηγούς. Το παιχνίδι της ζωής μόλις ξεκίνησε.

Δες και αυτό: 3+1 ταινίες που πρέπει να δεις αν ακόμη αισθάνεσαι παιδί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;