Άγιος Βαλεντίνος: 4+1 ταινίες για να απολαύσεις απόψε το βράδυ με το ταίρι σου!
Άγιος Βαλεντίνος σήμερα και εσείς απλά θέλετε να μείνετε σπίτι!

Ο Άγιος Βαλεντίνος έχει κάνει πολλούς να «τρέχουν» για να κλείσουν κάπου τραπέζι, να βρουν το τέλειο δώρο και να τον γιορτάσουν παρέα με τον άνθρωπο τους, αλλά εσύ και ο σύντροφος σου, θέλετε μόνο είστε μαζί, κλεισμένοι σε ένα σπίτι!

Υπάρχουν κάποιες ταινίες που μπορείτε να δείτε όσο είστε αραγμένοι σε έναν καναπέ και ο Άγιος Βαλεντίνος δε θα σας κρατήσει μούτρα επειδή δε βγήκατε!

1.Crazy, Stupid, Love


Ο Καλ Γουίβερ ζει το όνειρο – έχει μια πολύ καλή δουλειά, ένα όμορφο σπίτι και σπουδαία παιδιά. Όλα θα αλλάξουν όταν η σύζυγός τους, Έμιλι, θα ζητήσει διαζύγιο. Η “τέλεια” ζωή του γρήγορα παίρνει την κάτω βόλτα. Ο Καλ δεν έχει βγει σε ραντεβού εδώ και δεκαετίες και περνάει τις μέρες του σε ένα τοπικό μπαρ. Εκεί θα γνωρίσει τον “αβανταδόρο” Τζέικομπ Πάλμερ. Ο Τζέικομπ θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Καλ και θα του ανοίξει τα μάτια: θα φλερτάρει με γυναίκες, με πιει αντρικά ποτά και θα του δώσει στυλ. Γρήγορα οι δυο τους θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνοι που ψάχνουν για την αγάπη. Ο 13χρονος γιος του Καλ είναι ερωτευμένος με την 17χρονη μπέιμπι σίτερ, Τζέσικα, η οποία θέλει τον Καλ. Εν τω μεταξύ, ο Τζέικομπ, ο οποίος υποτίθεται ότι έχει όλες τις απαντήσεις, βρίσκει τον εαυτό του να μην ξέρει τι να κάνει όταν ερωτεύεται τη Χάνα, μια κοπέλα η οποία αντιστέκεται στη γοητεία του.

2.Notting Hill

“Η δόξα είναι μια αυταπάτη” δηλώνει απελπισμένη η Άννα Σκότ στον Γουίλιαμ Θάκερ ,κι ο άσημος και στα όρια χρεωκοπίας βιβλιοπώλης , δείχνει να αναρωτιέται προβληματισμένος για την φράση που ξεστόμισε η πιο διάσημη ηθοποιός στον κόσμο. Κι είναι ακριβώς η δόξα και τα μπερδέματα που δημιουργεί αυτή , όταν μπλέκει ερωτικά η πιο glamorous στάρ με τον πιο άσημο Άγγλο…

3.The Big Sick

Μια παράξενη αληθινή ιστορία αγάπης.
Ο Κουμάιλ είναι ένας γεννημένος στο Πακιστάν εμπνευσμένος κωμικός, που συνδέεται αισθηματικά με την απόφοιτη Έμιλι, μετά από μια standup παρουσίαση του. Όμως, αυτό που και οι δύο νόμιζαν ότι θα κρατούσε για μία βραδιά καταλήγει να είναι το «ένα και καλό», μπερδεύοντας αυτό που περίμεναν οι παραδοσιακοί γονείς του Κουμάιλ. Όταν την Έμιλι την πιάνει μια μυστηριώδης ασθένεια, ο Κουμάιλ αναγκάζεται να έρθει κοντά με τους γονείς της, Μπεθ και Τέρι, που δεν είχε γνωρίσει καθόλου πριν, ενώ έχει να δώσει τη μάχη του ανάμεσα στην καρδιά του και σε αυτό που θέλουν οι γονείς του.

4.Valentine’s Day

Με φόντο το κοσμοπολίτικο Los Angeles, ζευγάρια και singles ζουν μέσα στο κλίμα, τις προσδοκίες, τις απογοητεύσεις και τις εκπλήξεις που τους επιφυλάσσει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. To «Valentine’s Day» κάνει focus σε δέκα παράλληλες ιστορίες. Ο Garry Marshall σκηνοθέτης των «Pretty Woman» και «The Princess Diaries», επανέρχεται για να ξαναπιάσει την ‘καλή’ με μία ταινία που είναι τόσο εξόφθαλμα προϊόν όσο και η περιβόητη γιορτή των ερωτευμένων στην οποία αναφέρεται.

+1 Gone With The Wind


Λίγο πριν ξεσπάσει το Αμερικανικός Εμφύλιος το 1861, η Σκάρλετ Ο`Χάρα ζει με τους γονείς της και της δυο αδερφές της στην Τάρα, μια οικογενειακή φυτεία βαμβακιού στη Τζόρτζια. Όταν πληροφορείται ότι ο Άσλεϊ Ουίλκς, ο άντρας που κρυφά αγαπά θα αρραβωνιαστεί την ξαδέλφη του, Μέλανι, θα αποφασίσει να του εκμυστηρευτεί τα αισθήματά της στο πάρτι των αρραβώνων. Αυτός θα την απορρίψει, ενώ τον διάλογό τους θα κρυφακούσει ένας από τους καλεσμένους, ο Ρετ Μπάτλερ, ο οποίος θα υποσχεθεί στην Σκάρλετ ότι δεν θα πει πουθενά όσα άκουσε. Τότε ξεσπά ο εμφύλιος και οι άντρες τρέχουν να καταταγούν στο στρατό, ενώ λίγο πριν φύγουν για τη μάχη, η Σκάρλετ δέχεται την πρόταση γάμου του αδερφού της Μέλανι, Τσαρλς.

Δες και αυτό: Άγιος Βαλεντίνος: 4+1 ταινίες για εσένα που «πεθαίνεις» από έρωτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;