Σχέση: 4 φόβοι που υπάρχουν όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο!

Από Alexandra Katsampiri 13 Φεβρουαρίου 2018

Σχέση με νέο σύντροφο; Tricky thing αλλά μπορείς να το αντιμετωπίσεις εύκολα!

Σχέση χωρίς φοβίες δεν υπάρχει, ειδικά όταν είναι στο ξεκίνημα της και εσύ πρέπει να τις ξεχάσεις και να ζήσεις τις καλύτερες στιγμές που μπορείς με τον άνθρωπο που επέλεξες!

Αχ, πουλάκι μου! Ξεκίνησες καινούργια σχέση και σε έχουν πιάσει οι φοβίες σου ε; Κατανοητό και απόλυτα λογικό, αφού στην αρχή της σχέσης θες να δείξεις πως είσαι η super duper γυναίκα που μπορεί να καταφέρει όλα και είναι τέλεια (καλά είσαι, απλά στην αρχή θέλεις να το δείξεις λίγο παραπάνω).

Λοιπόν, άνοιξε το συρταράκι εκείνο που έχεις κρυμμένες τις φοβίες σου και πέταξε τες από το παράθυρο, διότι δεν θα καταφέρεις τίποτα και τα πράγματα δε θα εξελιχθούν καλά! Ξέρεις για ποιες φοβίες μιλάω ε;

Αυτές εδώ: 

Φοβία #1! Να μείνεις γυμνή μπροστά του! 

Ότι τι νομίζεις! Ότι αν είναι τα φώτα κλειστά δε θα καταλάβει αν έχεις κοιλίτσα ή κοιλιακούς; Σε θέλει για αυτό που είσαι! Από κει και πέρα όταν έρθει η στιγμή για το σεξ αλλά πράγματα θα σκέφτεται και όχι αν έχει λίγη κυτταρίτιδα!

Φοβία #2!Να πας τουαλέτα! 

Καλέ, άνθρωπος είσαι όχι ρομπότ! Άσε που δεν θα έχει όρεξη να στήσει αυτί! Νομίζεις πως δεν καταλαβαίνει τι κάνεις όταν βρίσκεσαι στην τουαλέτα; Ξεκόλλα!

Φοβία #3! Να σε δεις χωρίς μακιγιάζ! 

Μα γιατί να μη σε δει χωρίς μακιγιάζ; Και πως θα αναγνωρίσει ότι είσαι μαι φυσική κούκλα; Να ξέρεις πως σε πρόσφατη μελέτη, αποκαλύφθηκε πως οι άνδρες δε συμπαθούν το μακιγιάζ γιατί υποσυνείδητα συνδέεται με το ψέμα!

Φοβία #4! Να αποκαλύψεις τα αισθήματα σου

Είναι λογικό να φοβάσαι αλλά δεν είναι κακό να μοιραστείς αυτά που αισθάνεσαι! Ειδικά αν είναι αληθινά και τα λες με απόλυτη ειλικρίνεια!

Δες και αυτό: 4 τρόποι με τους οποίους η ζάχαρη επηρρεάζει τη ψυχική σου υγεία!