Οι LP Dudes μιλούν στο neolaia.gr
Οι LP Dudes, το γνωστό δίδυμο που κάνει θραύση στο Youtube με τα βιντεάκια του, μιλά στο neolaia.gr για το κανάλι τους, το χιούμορ και τα μελλοντικά τους δημιουργικά σχέδια!

Ας ξεκινήσουμε “πρωτότυπα”! Πώς αποφασίσατε να ασχοληθείτε με το YouTube;

Ήμασταν μία παρέα με πολύ “καμμένο” χιούμορ και θέλαμε να το βγάλουμε προς τα έξω αυτό με σκοπό να δούμε πόσοι καμένοι σαν εμάς μπορούν να μαζευτούν σε ένα κανάλι!

  • Η θεματολογία σας αντλείται κυρίως από την καθημερινότητα ή από τα δικά σας ενδιαφέροντα την εκάστοτε περίοδο;

Η θεματολογία αντλείται από τις προτάσεις που μας κάνει το κοινό, εμείς διαλέγουμε τις καλύτερες και κυρίως αυτές που μας κινούν πιο πολύ το ενδιαφέρον!

  • Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείτε για να δημιουργήσετε ένα βίντεο;

Αρχικά επιλέγουμε το θέμα με τον τρόπο που προαναφέρθηκε. Στη συνέχεια γράφουμε επιχειρήματα και για τις δύο μεριές που θα διαγωνιστούν στο βίντεο, κάτι που σιγά σιγά οδηγεί στην συγγραφή των στίχων-σεναρίου. Ακολουθεί η διαδικασία της ηχογράφησης και μίξης-mastering του ήχου. Τελευταίο στάδιο είναι τα γυρίσματα και μετά όλοι πάνε σπίτια τους. Α, παραλείψαμε το μοντάζ, το οποίο σίγουρα τρώει όσο όλα τα υπόλοιπα μαζί! Έτσι, με αυτά και με αυτά, ένα βίντεο μπορεί να χρειαστεί μέχρι και 1 μήνα για να βγει στις οθόνες του κόσμου!

  • Πώς σας ήρθε η ιδεά για το “concept” του καναλιού σας;

Η ιδέα κανείς δε θα έλεγε ότι είναι 100% δική μας. Τα βίντεό μας είναι βασισμένα στα Epic Rap Battles of History που είχαν μεγάλη επιτυχία σε όλον τον κόσμο αλλά κανείς έως το 2014 δεν είχε δοκιμάσει να κάνει κάτι αντίστοιχο στα Ελληνικά. Οπότε, γιατί όχι;

  • Ποιο θα λέγατε ότι είναι το κοινό σας; Τι προτιμούν να βλέπουν από τα βίντεο σας περισσότερο;

Γνωρίζουμε ότι, παρότι τα δημογραφικά μάς δείχνουν να έχουμε επιρροή σε ηλικίες φοιτητών, το μεγαλύτερο μέρος του κοινού μας είναι μαθητές σχολείου. Όπως και να έχει, εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους κρατάμε όλους πιστούς στο κανάλι μας! Οι αιώνιες μάχες της ιστορίας σε συνδυασμό με μουσική και κωμικά στιχάκια είναι σίγουρα αυτό που θέλει να βλέπει το κοινό πιο πολύ από εμάς.

  • Αν έπρεπε να διαλέξετε μόνο ένα, ποιο θα λέγατε ότι είναι το αγαπημένο σας βίντεο; Και γιατί;

Σίγουρα το Batman VS Superman. Είναι ένα βίντεο για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι και έχουμε λάβει πολύ καλή κριτική για αυτό. Ξεπεράσαμε πολλές δυσκολίες για να ετοιμαστεί αλλά ήταν και από τα πρώτα βίντεο που δοκιμάσαμε να συμπεριλάβουμε πρόσωπα αντί της κλασικής θεματολογίας μας. Επίσης δοκιμάσαμε πολλά νέα κόλπα στα γυρίσματα και στο μοντάζ, οπότε θα λέγαμε ότι είχε ίσως και διδακτικό χαρακτήρα για εμάς. Εννοείται νικητής ο Deadpool!

  • Θέλετε να μοιραστείτε κάποια από τα σχέδιά σας για το μέλλον;

Το 2017 ήταν η καλύτερη χρονιά για το κανάλι μας, και ελπίζουμε το 2018 να είναι ακόμα καλύτερο. Έχουμε ήδη σχέδια για πολλούς μήνες μπροστά αλλά σίγουρα θα θέλαμε να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε ξανά κωμικά σκετσάκια μιας και από εκεί ξεκίνησε το κανάλι. Μπορεί, επίσης, να κάνουμε κάποια ταινία μικρού μήκους — πιστεύουμε ότι μάλλον είμαστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

  • Τι θα συμβουλεύατε κάποιον που αποφασίζει να ανοίξει το δικό του κανάλι στο YouTube;

Πίσω στο 2009, όπου άρχισε και η ενασχόλησή μας με την πλατφόρμα, δεν υπήρχε το λεγόμενο “Greek YouTube Community”. Ήταν ίσως πολύ πιο εύκολο να διακριθείς λόγω του ότι οι δημιουργοί ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα. Σήμερα, μετά από σχεδόν 10 χρόνια, υπάρχουν αμέτρητοι Έλληνες δημιουργοί, κάτι που καθιστά δύσκολη την προσπάθεια ενός νέου δημιουργού να κάνει γνωστή τη δουλειά του. Ωστόσο, εκτίμησή μας είναι ότι κόσμος ζητάει καινούρια πράγματα από τους Έλληνες YouTubers. Οπότε, κάντε κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει. Όχι απαραίτητα στον κόσμο, αλλά στην Ελλάδα. Τότε με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι θα επιτύχετε αργά ή γρήγορα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2